Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít holku na vesnici

Od: richardo odpovědí: 12 změna:

Dobrý den je mi 10 let a chci si najít holku jenomže bydlím ve vesnici která má neco přes 3 tisíce obyvatel a potkat holku nekde na sídlišti nebo na ulici je docela těžký Prosím poraďte

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Chválím Tě, podle písemného projevu jsi jistě vcelku chytrý kluk.

Ale na co v 10 hledat děvče? Hledej si raději kamarády a kamarádky, třeba partu, se kterou se vyblbnete. Navštěvuj nějaké kroužky, sportovní oddíl, jezdi na kole, dělej, co Tě baví. Tvá otázka se mi zdá opravdu předčasná. Na to, aby ses necítil sám, Ti zatím bohatě stačí spolužáci a spolužačky. Sourozence nemáš?

Do Tvé ankety přispět nemohu, moje kolonka tam není. Chlapce jsem si našla na plese, tam asi nechodíš. Bylo mi ale tehdy už skoro 18 let. Dneska je mému "chlapci" přes 60 a na podzim oslavíme 38 let od svatby.

Tak nepospíchej, k Tvému věku patří spíš sdružování, kamarádění, občas blbnutí, prostě je to ještě takový čas her a malin nezralých. Myslím, že první takové milé vztahy vznikají v tanečních, to si ještě pár roků počkáš. O to hezčí to potom bude. Jaga. *placni*

youngman*

Mojí kolonku tam taky neměl ale střelil jsem mu tam ulici aby měl radost. Není to i protizákonu mít v 10 letech holku? *smich*

hodnocení

1x

Ve škole

Zdá se, že bydlíš v Černobylu nebo chodíš kanály...

V třítisícové obci je těch holek okolo 9 - 10 let určitě aspoň pár. Koukni se ve škole na holky ze třetí, čtvrté třídy... pochybuji, že by tam byli samí kluci.

Holky ze šesté třídy už tě budou přehlížet, tam ani nekoukej... co takhle nějaké kroužky na škole? taneční, zpěvokol, a pod.

youngman*
hodnocení

0x

Ty už chceš holku v 10 letech? *hej*;):)

richardo
hodnocení

nechce bejt sam

prosmolare
hodnocení

0x

v 10 už je sakra pozdě, to už je probrané. Tvůj život už je v troskách. To vzdej, už je FAKT pozdě. Je mi Tě líto. Teď budeš mít celý život trauma. Prošvihl jsi to nejlepší ... za rok ty holky už budou staré, a všechny už budou zamluvené. Cos dělal posledních 5 let? Kdes nechal rozum? 10 je horní hranice kdy si najít holku. FAKT smula!

youngman*

proč mu to děláte? *cert*

tomasgulas

Ale no tak to je snad jen ironie, ne? ;)

A pro tazatele: Najdi si kámošku, o nic nepřijdeš, věř mi.

youngman*

Ironie jo, pro 10letýho kluka? Spíš vypatlanost!

iz*

z1, z2

Myslím, že je ironie pro desetiletého tazatele těžko pochopitelná.

alfonsmucha*
hodnocení

0x

hele, není kam spěchat :) až ti bude dvacet a nebueš mít holku, tak budeš mít problém. v deseti spíš potřebuješ kámoše na fotbálek a tak, holky jsou ti zatím k ničemu :)

hm*
hodnocení

0x

Teda nevím, jestli se nejedná jen o vtip. Ale pokud ne, tak bys měl přestat sledovat moderní praštěné názory, že "každý musí mít holku/kluka, nejlépe už od batolecího věku"! Jsem přesvědčen, že ve tvém věku stejně nemůžeš mít holku nijak víc, než jako kamarádku. A kamarádek můžeš mít spoustu, nejvíc ze školy, pak ze sousedství, od známých atd. Takže neblbni a v klidu obklopen dětmi a hrami vyčkej, až přijde ten čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]