Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolení v krku - jaký lék?

Od: xdddddddddddddddd odpovědí: 7 změna:

Zdravím chci se zeptat jaký lék máte na bolení v krku při mluvení nebo kašlání uplně mě to stahuje krk že sotva polknu. Děkuji co proti tomu pomáhá? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Hodně pomáhá cucací orofar, má v sobě i léky proti bolesti i proti virům.

Jinak nejlepší zkušenost mám s kloktáním Stopanginem. Obojí seženete v lékárně.

hodnocení

0x

Obklad na krk - mokrá plena (nebo nějaký hadřík, třeba stará utěrka), přes to igelit a navrh šátek. Čaj s medem a šup do peřin...

hodnocení

0x

Moje oblíbená hluchavka bílá - popíjet čaj z květů. Bohužel se špatně shání. Na hodně zlé bolení v krku potom kombinovat s bombóny Drill.

krkovicka*
hodnocení

0x
Orofar nebo Tantum verde.Informujte se v lékárně.Jinak zmrzlina ;)

andrea1*
hodnocení

0x

Mně zase pomáhá stříkat si do krku Jox a cucat tablety Anginal se šalvějí a dále zábaly krku tzv. Prieznitzův obklad. Toto téma tady bývá často. Přikládám odkaz.#bolest+v+krku

hodnocení

0x

Já zase dělám pořádně namazanou topínku s česnekem a pokud je nejhůře žvýkám česnek samotný, ale upozorňuji je to hnus velebnosti,ale nikdy mě to nesklamalo*slunce*

petrmi65
hodnocení

0x

Nebylo by nejlepší skočit na krční? Může to být i něco jiného než nějaké nachlazení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]