Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jestli máte někdo s tímto ovocem zkušenosti. O jeho blahodárných účincích píšou všude, zajímá mě jestli je na tom něco pravdy. Také se chci zeptat jestli se to dá doma pěstovat. Děkuji
Kustovnici si kupuji v Globusu sušenou ve 100 g sáčcích. Nechá se pojídat jako brusinky, ale je tužší. Lepší je z ní čaj, ten vypít a změklé plody sníst.
Nijak na mě nepůsobila, 20 let mi ze zad nespadlo, ale nevadilo mi ji pít. Měla jsem aspoň prima pocit, že dělám něco pro své zdraví.
Rostlinky se koupí třeba v zahradnictví u Starkla v Čáslavi, má i zásilkovou službu, ale nepatří k nejlevnějším. Mají ji v nabídce za 159 Kč /v květináči/ v odrůdě Goliáš - velké plody. Pěstuje se prý v běžné půdě. Jaga.
Pojídáme ji s manželem pravidelně. Má to dobrý vliv na imunitu, letos jsme ještě neměli žádnou virózu. Celkově to dodává více energie. Má to být i afrodisiakum...Ublížit si s tím určitě nemůžete. Jen ta cena by mohla být nižší. Do pěstování bych se asi nepouštěla, myslím, že to v našich podmínkách není moc vhodné. Zkusit to můžete, ale rostliny jsou dost drahé.
Kustovnice je báječný antioxidant, na imunitu a dlouhověkost. Nyní kromě sušenéných bobulí k dostání za úžasnou cenu vylisovaná, kdy na 0,5 lt je vylisováno až 6 kg kustovnice. A to vše za studena v bezvadné kvalitě. A na těchto stránkých i v úžasné ceně ( Za studena lisované běžně jinde stojí až 1400 Kč/0,70 lt) Na uváděných stránkách je cena neporovnatelně nízká. Objednejte si na dohamaja.ramissio.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.