Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dlouhodobě užívám Ventolin inhalátor na občasnou dušnost (alergie). Bohužel mi dochází a na alergologii jsem objednán až za 14 dní. Nevíte o nějaké volně prodejné náhražce pro tyto akutní stavy? Ať již konvenční medicína, tak i homeopatikum.
Děkuji!
Ondřej
Sice to není přímá odpověď, ale na tento lék Vám vystaví předpis i Váš obvoďák, bez objednání, na počkání.
doplněno 13.02.13 13:27:Tak to bohužel neporadím. Na revenci je plno věcí, slaná voda, procházky, meditace.. ale na akutní stavy jsou právě inhalátory.
Ondro, neuvádite jakou alergii trpíte což se mi jeví jako velice podstatná informace. Já mám Ventolin doma, lae snažím se bez něj žít. Poptáváte alternativy, na které se soustředím já. Vynechat sladké cukr,čokoládu - plísně stáhnout tuky z důvodu vápenatění cév a tudíž zůžení jejich průchodnosti.
Výbornou alternativou je zázvor, čerstvý nastrouhám a uchovávám v mrazáku. použítí čaj , přidávám do pokrmů. Znalý lékař by Vám toto měl poradit. Ventolin si ,,šetřím na horší časy,, a věřte nebo nebo funguje to .Tymián - koření... určitě při více informacích by se našlo ideálnější řešení.
Je dost možné , že příčina je i jinde...asi bych začala tím, jaký je spouštěč... obtíží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.