Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nářadí výrobce Knipex

Od: daniell* odpovědí: 6 změna:

Jak kvalitní nářadí má výrobce knipex , pro upřesnění jak dobré dělá kleště? Jaká značka je lepší? Máte něco od tohoto výrobce?

Výroba je prováděna v německu mám pravdu? .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x
Knipex je jeden z nejlepsich. A tomu odpovida I cena.
imrous*

Ahoj. Knipex je fakt kvalitka.*palec*

hodnocení

0x

Knipex je opravdu klasa. Dělám servisáka a mám od nich už mnoho kleští - ano, jsou sice dražší, ale mám jistotu, že vydrží. Konkrétně třeba sikovky od nich jsou asi jedny z mála použitelných bez obavy z toho, že pokud zaberu, nepřeskočí čep. Taky po stránce ergonometrine není co vytknout.

sanyo*

Sikovky Knipex jsme si jeden čas dávali jako dárek k narozkám či vánocům, (už je má celá rodina) nemají chybu, jsou užasný, klobouk dolů! Mimojiné, prodavač vždy při předvádění je dal na vodorovnou trubku ÚT a stoupnul si na ně a pohupoval se na nich, prodavač měl 120 kg, neprotočili se ani o chloupek.

hop®
hodnocení

0x

Na Knipexy nedám dopustit...

Nedá se na ně dopustit hlavně na jejich štipky a sikovky otec si je neskutečně chválí všechny sikovky vždycky strnul knipexky nikdy ... dal bych za ně ruku do ohně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]