Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lek pro dlouhodobou lecbu ucpaneho nosu

Od: kotrba odpovědí: 5 změna:

Dobry den,

existuje nejaky pripravek proti ucpnemu nosu, ktery bych mohl zakoupit v lekarne a mohl jej pouzivat dlouhodobe? Vim, ze na trhu je treba Olynth, ktery je moc dobry, vzdy pomuze a vydrzi az 8 hodin, ale ten nemohu pouzivat dlouhodobe. Vzhledem k tomu, ze jsem momentalne nachlazeny tak jej pouzivam, ale chtel bych pak pouzivat neco co mohu pouzivat dlouhodobe, pokuc mi nachlazeni neustoupi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dericcaster*
hodnocení

0x

Já myslím, že pokud nachlazení-rýma neustoupí do dvou týdnů, tak je záhodno navštívit lékaře. Problém může být závažnější. Popřípadě navštívit také alergologa.

ladaadal*
hodnocení

0x

Dlouhodoběji se dá používat SteriMarr, je to jen nějaká mořská slaná voda. Nemá to tak silné účinky, jako olynth, ale taky to nezlikviduje sliznice.

kotrba
hodnocení

Tak to doufam, uz budu mit po ni ;) Ale i tak Olynth by se mel pouzivat max. 5 dni, ale co kdyz ... Proto resim cim to nahradit a hlavne aby to nebylo navykove. Nasel jsem toto:

drmax-lekarna.cz/...

stirecek*
hodnocení

0x
Lék na dlouhodobou léčbu je jen jeden, ale možná se ti nebude líbit. Těmi kravinami z lékárny budeš odstraňovat jen následky, ne příčinu. V podstatě mírnit následky můžeš vincentkou ve spreji, je to levnější nez léky, hlavně můžeš stříkat neomezeně. Ještě lepší a účinnější řešení je vyplach nosu slanou vodou. Návod de:
zdravi-az.cz/...
Osobně vyzkoušené. Funguje. No a poslední řešení je strava, poněvadž hnilobne procesy začínají ve střeve. Tudíž vynechat hlenotvorne potraviny jako mléko, cukr, maso atd. Papat ovoce a zeleninu. Kdyz začnete kysaným zelím alespoň dvakrat denně, rýma ustoupí během dvou tri dnů. Pro urychlení můžete dokoupit lactobacily v tabletkách, ale kysané zelí si ho ve streve vyrobí dostatek. Je treba přerušit hnilobne procesy v těle a nastartovat funkční mikrofloru .

buss
hodnocení

0x

To chce nabrat vodu a řáádně nos propláchnout, - dovniř a fofrem ven ať je průchodný. Co je to rýma, nachlazení, chřipka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]