Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobírka nejen od České pošty?

Od: niccomacco odpovědí: 6 změna:

Ahoj, snažím se najít nejlevnější způsob zasílání dobírkou. Máte zkušenosti s někým levnějším než Česká pošta?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

1x

Pošta je nejlevnější, pak už jen Geis, ale ten je pro podnikatele.

ohneta*
hodnocení

1x

I PPL to umí, ale též je dražší. ČP je jistota

hodnocení

0x

zasilkovna.cz/...

ulozenka.cz/...

Sice namám zkušenost s dobírkou, ale proti poště jsou levnější. Maximální spokojenost, ale jen díky tomu že bydlím v Brně, bydlet někde na vesničce, tak znám jen cestu na poštu...

zabu
hodnocení

0x

No já nevím jak je to s posíláním, ale jako příjemce dobírky, dvakrát už jsem při nákupu měl na výběr mezi ČP a PPL a PPL byla levnější, snad o polovinu. Osobní zkušenost. Navíc to přivezou kam chcete, a předem zavolají a dohodnou s vámi předámí balíčku. Toho se na poště nedočkáte.

tomy1997
hodnocení

0x

Já vše teda posílám a nechávám si posílat přes PPL je to levnější než pošta,a zdá se mi že i bezpečnější,nikdy sem stim neměl problém. ;)

0x

od PPL si to nenechávejte dovész, jsou dtažší, řidiči protivnější a zásilka Vám dojde poškozená- už asi 5x sem od nich něco dostával,z toho 4x krabice pomačkaný, roztrhaný oblay atd... V jednom příúadě otevřel týpek dodávku a vypadlo asi pět balíku na kterých bylo POZOR KŘEHKÉ!, hodil to zpátky a jel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]