Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilka na poště

Od: jurij* odpovědí: 8 změna:

dobrý den koupil jsem si kytaru na internetovém obchodě v uterý mi odepsaly že je odeslána a poslaly mi kod zásilky na sledování

dnes měla přijít -(mě vždycky přicházely zásilky do dvou dnů) a nepřišla a na stránkách české pošty jsem zadal kod zásilky a tam mě to furt píše že je to na poště v praze.nevíte čím to je?

kod začína BX

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Proste pockej. Co vic chces slyset. Nevim proc je to v Praze na poste, jestli je to tva posta, nebo si z druhe strany republiky. Bud to jeste neodeslali, nebo to naopak ceka na doruceni. Pockej aspon do zitrka.

jurij*
hodnocení

No přesně bydlím v rodišti Vladimíra Menšíka (Ivančice)-ten obchod je v praze a pošta -100 00 tak je to naspaný na stránkách české pošty doplněno 07.02.13 14:59: toto je napsaný na stránkách sledování zásilek české pošty o mém balíku-Zásilka podána dne 05.02.2013 na poště 100 00 - Praha 10

magdalena*
hodnocení

0x

Ještě nění důvod panikařit... Pošta nedodržuje spolňované termíny normálně

radil*
hodnocení

0x

pokud to budete platit až na poště, tak nemáte vůbec proč panikařit :)

jurij*
hodnocení

ne to mě dovezou domu a já to zaplatím doma

majsterjoe*

je klidne mozne ze dneska to z posty odvezli tvym smerem, ale jeste to neni v databazi zapsane. Proste musis vyckat. Kdyz se zitra nic nezmeni, tak si na postu zavolej. Cislo znas, oni ti reknou proc se to zdrzelo.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Hodně lidí (i já) v poslední době posílá balík do ruky. Je to sice o něco málo dražší, ale naprosto spolehlivé. Příklad - v 6 večer dám v Praze na místní poštu, v 8 ráno zvoní pošťák na Moravě před barákem. A to je myslím ta příčina, že balíky poslané obyčejně musí delší dobu čekat, až na ně přijde řada.

jurij*
hodnocení

no dnes mě to naspalo že zásilka je doručována poštou Ivančice a pošták přijede až ve 2 hodiny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]