Nejste přihlášen/a.
dobrý den koupil jsem si kytaru na internetovém obchodě v uterý mi odepsaly že je odeslána a poslaly mi kod zásilky na sledování
dnes měla přijít -(mě vždycky přicházely zásilky do dvou dnů) a nepřišla a na stránkách české pošty jsem zadal kod zásilky a tam mě to furt píše že je to na poště v praze.nevíte čím to je?
kod začína BX
Proste pockej. Co vic chces slyset. Nevim proc je to v Praze na poste, jestli je to tva posta, nebo si z druhe strany republiky. Bud to jeste neodeslali, nebo to naopak ceka na doruceni. Pockej aspon do zitrka.
Hodně lidí (i já) v poslední době posílá balík do ruky. Je to sice o něco málo dražší, ale naprosto spolehlivé. Příklad - v 6 večer dám v Praze na místní poštu, v 8 ráno zvoní pošťák na Moravě před barákem. A to je myslím ta příčina, že balíky poslané obyčejně musí delší dobu čekat, až na ně přijde řada.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.