Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pošta na Filipíny - jak dlouho?

Od: annie* odpovědí: 14 změna:

Ahoj potřebovala bych poradit,jelikož se nevyznám na stránkách české pošty,tak bych potřebovala poradit,mám přítele ve Filipínách a on mi poslal dopis,už to jsou skoro dva měsíce,Nevíte jak dlouho to trvá z Filipín do ČR než mi příde ten dopis? Děkuju :):)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Třeba si ho někdo nechal skrz známku, nic z tama nejelo, neletělo.., obyčejná pošta nemá lhůty. Ale je to už mnoho.

doplněno 05.02.13 22:38:

No a nevíme, zda to byl pozdrav z hlouby pralesa, posel je na furt na cestě...

annie*
hodnocení

Aha,:// no uvidím. :// Zkusím ještě vydržet měsíc :/

krkovicka*
Zkušenosti jsou různé.My jednou posílali blahopřání ke svatbě do Dublinu(Anglie) a šlo jim to tam 2,5měsíce.Oni nám dopis a do 3týdnu jsme ho měli...To ještě nebyl internet v každé druhé domacnosti:-D takže do příště-radši mejlem.
askmenow*

Zkuste požádat danou osobu, ať vám pošle ještě jeden, uvidíte, zda nedorazí ten druhý dříve, než první ;)

hop®
hodnocení

2x

Pokud to je obyčejný dopis, tak měl být už doručen, ale třeba přijde za pár let. Ale jedna jistota je, že ho nemáte jak dohledat, jak nedoručení reklamovat...

askmenow*
hodnocení

0x

Obávám se, že to už je dopis spíše ztracený.

doplněno 05.02.13 22:08:

Už ke mě letěla pošta snad ze všech kontinentů a vždy to bylo tak do dvou týdnů. A nebo nepřišla.

hodnocení

0x

kdysi jsem strasne zkousel "postcrossing" je to posilani pohledu po celem svete a vetsinou to do tydne doslo po celem svete

jitkaaa
hodnocení

0x

Muze to trvat i dele ja posilala pohled ze Spanelska z ostrova a 2 mesice to trvalo-zalezi odkud?Filipiny jsou mooc velky a jak to poslal letecky?Lodi atd..to pujde dele

Čína není o moc blíž a obálky mi málokdy přišly za delší dobu než 14 dní. Jen jednou jsem čekal víc jak 6 neděl. To když v číně vypukly oslavy nového roku. Obchodník mi pak na moje dotazy odpověděl že se omlouvá ale když je v číně rok draka tak se oslavy vždycky" trochu " protáhnou a přes to prostě nejde vlak :)
Možná že i na filipínách slaví rok delfína nebo století opice ;)
Mimochodem jak někdo výš píše že dopis z UK. Dublinu šel dlouho tak to už se hodně zlepšilo. Dneska slibují obchodníci doručení zboží po celé evropě do tří dnů a podle ohlasů zákazníků to skutečně funguje i do čech.

nicknevim*
hodnocení

0x

proč si nepíšete maily

annie*
hodnocení

Mi si píšeme i maily ale chtěli jsme skusit i ten dopis :)

nicknevim*

tak asi neumíte posílat dopisy

abbie

vidím, že annie je na tom se mnou stejně.. také doufám, že dopis přijde na filipíny brzy poslala jsem ho tento týden... a byla bych šťstná kdyby dorazil na valentýna... ^^

annie*
hodnocení

OOoo,To je krasny awwwwwwwwww. :)
kolik tě to stalo ten doopis?:)
Tak někdo říká když to pošlem mi z Čr,tak by to mělo přijít za pár dní nebo měsíc,ale od něho co mi poslal dopis už to budou dva mesice,a porad nic. :C

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]