Nejste přihlášen/a.
Dneska dopoledne jsem si nahmatala bulku za uchem je taková středně velká a trošku tvrdá. Občas zabolí. Nevíte co to může být? Docela se bojím. Díky za odpovědi.
Kolik máte roků? Vždycky když mi porůstají osmičky nahmatám si za uchem bouličku co bolí. Nicméně poceńovat se nic nemá a může to být cokoli, pro jistotu bych šla k lékaři. Hlavně to nechtějte vyřešit jako jeden můj kamarád co si našel bulku u kolene, rozhodl, že je to rakovina a zastřelil se zcela zbytečně.
Příušnice za uchem?
Je to nejspíše mízní uzlinka, kterých je za uchem v podkoží mnoho, a při nějakém, i drobném, zánětu v jejich drenážní oblasti může zbytnět. Může to být lehký zánět zevního zvukovodu, zub či vedlejší dutiny nosní. Mělo by to zase samo zmizet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.