Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace achylové šlachy vs nechodím

Od: marfusenka* odpovědí: 4 změna:

Dobry den

Jsem po operaci achylové šlachy od roku, 7. 11. 2011. A do dnešního dne nechodím na nohu a stížnosti na lékařskou komoru nezabrali a ani když jsem si stěžovala u lékaře , ktery mě operoval tak nic vždycky mi bylo řečeno že je to tak a chce to čas ale myslím ýže mi právě došla trpělivost. Do dneska nechodím. Mam z toho zničenou páteř a jsem id, ale ne jen to těch nemocí maám hodně a když člověk nemuže chodit už je to moc. Tel. 733347269. Paní vlasta grobářová.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

0x

Dost málo informací - proč nechodíte? Našlapujete na nohu? Co dělá noha? Absolvovala jste rehabilitaci nebo čekáte, že se stane zázrak. Nebo doma cvičíte? Poradil vám odborník co cvičit? Plavat se dá i s tímto postižením a voda dělá v rehabce zázraky. 2 měsíce od zákroku není tak moc, ale při intenzivní péči a správně udělané operaci byste musela pokroky vidět.

doplněno 01.02.13 15:48:

omluva - přehlédla jse datum

johhny16*

Pozor paní psala že od 7.11 2011 to je rok a tři měsíce ne dva měsice..

marfusenka*
hodnocení

Ano psala jsem že je to 7. 11. 2011 a ano mam za sebou rehabilitace a cvičení ve vodě a všelijaké antibiotika ale nic z toho nezabralo a taky když jsem si stěžovala že tam něco mam tak nic jen vyplach a převaz a domu nikoho sem nezajímala a myslím že to bylo odfláknuto dodnes nechodím mam ji nehyblivou , boles že se to někdyy neda vydržet, je to rok a tři měsíce a ne 2 měsíce to už je co říct. Nemyslíte? Nakonec jsem odešla k jinému dok. A tam my vytáhli stehy co už dávno měly být pryč. Ale stejně je to nanic bolesti jspu stále. Přemýšlela jsem že to už dam i do televize ale nevím jak na to.

drejdl*
hodnocení

0x

Máte pocit, že stížnost na lékařskou komoru a do televize způsobí, že budete chodit? Nemocí máte hodně (neupřesnila jste jaké), takže to asi nebude tak jednoduché, jak líčíte. Každá operace nemusí nutně přinést úspěch, dříve to tak lidé brali jaksi samosebou, nyní to holt podepisují před operací. Zničenou páteř a jiné obtíže mohou pramenit z obezity, diabetu a tisíce dalších věcí.

Místo stížností začněte spolupracovat s ošetřujícími lékaři, v komunikaci s nimi asi bude hlavní problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]