Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přišel mi rozpis záloh na elektřinu - PRE, již několik let platím měsíční zálohy. Tento měsíc mám však nečekané finanční výlohy. Tudíž by se mi hodilo tebto měsíc platvu za elektřinu vynechat a v březnu poslat dvě. Je to možné nebo mi přijde upomínka za nezaplacení?
Děkuji za odpověď.
Pravděpodobně Vám el. odstřihnou, mojí dceři se to stalo, když bydlela v podnájmu a to do 14 dnů, co jim nepřišla platba.
doplněno 03.02.13 13:27:Ještě jsem zapomněla: zaplatila 900 Kč penále a cestu pracovníka který to odpojoval a pak to lítání a telefonování, aby jí zase připojili, to za to nestojí.jestli nemáte peníze nazbyt, takhle to raděj neřešte...
Člověk si může zálohy určit podle sebe a může si i určit, jestli bude platit měsíčně nebo třeba jen jednou ročně. V zákaznickém účtu se toto dá nastavit. Pokud ho nemáte, tak bych jim předem zavolala a domluvila se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.