Nejste přihlášen/a.
Ahoj,tak jdu zas o radu muj synovec 23 roku student VS tichy,hodny,ma auto,sve patro v r.domku jinak pobyva na koleji,kde je i dost divek.Nikdy nemel devce osklivy urcite neni 175cm tmave vlasy moderni obleceni atd...sportovni typ,ale moc moc tichy zakriknuty.Sveril se memu snovi,ze ho to mrzi ze nema znamost,ale neumi se bavit jak mu pomoci neumi se sam zrejme seznamit...
Myslím že by bylo dobré mu najít slečnu která je také tichá, s podobnou povahou. Jednou každý roztaje..jak říká nade mnou někam ho vzít ale určitě na něj netlačit a nějaké citlivé padne také do oka. Trochu zatahat za nitky a situaci napomoct
v desni dobe prave tichou slecnu existuje?Neznate nakou porozhlednete se u Vas /pak se srovname/ blby co...a inzeraty to by se mu asi nelibilo
.Hleda se slecna hodna,ticha,slusna inteligentni takova co me neprozradi-stryc kuplir
jsem stara skola-dekuji Vam
Také zdravím. Strýc kuplíř... tím jste mne pobavil...Co se tak zeptat Vašich kolegů, zda neznají (či nemají v rodině) nesmělou slečnu, která má též problém se seznámením? Třeba narazíte na stejně hodného strýce, či tetičku, kteří by rádi zase pomohli své neteři...Člověk nikdy neví, náhody se stávají.
Vzal jste na sebe těžký úděl "dohazovače".....Tak alespoň držím palce, ať se zadaří...Kdybyste dlouho nenašel, co na nějaký poznávací zájezd pro nezadané, to by synovec nezkusil? Třeba potřebuje jen trošku popostrčit a pár nápadů...Co má za koníčky? Při nich není též příležitost seznámení? Zkuste zjistit nenápadně, zda se mu nějaké děvče již nelíbí...Třeba o nějaké vhodné pro sebe již ví a jen nemá odvahu k oslovení...
No prave ja uz se ptam vsude rozhodil jsem site,ale jsem duchodce nikam moc nejdu a babicka a spol.to nesmi vedet.Zatim nic samy co,uz maji neco za sebou kouri,piji nebo chodi do spatne spolecnosti atd..proste neni to to prave orechove...
Nevzdávejte to, i tiché dívky existují (znám hned čtyři - včetně sebe - a to počítám jen známé na vysoké ).
Nejsnáze se lidi seznamují při společných zájmech. Je-li Váš syn sportovní typ a zajímá-li se o sport, mohlo by pomoci členství v některém sportovním klubu nebo návštěva sportovních akcí.
Moc se nepřikláním k možnosti "brát jej do společnosti". Je-li Váš synovec hodně tichý (až zakřiknutý), nebude se ve společnosti pravděpodobně cítit moc dobře. Pak by vázla i případná komunikace ...
Já si myslím, že je nesmysl dělat dohazovače. Tyhlety problémy mají lidé tišší, hluční, normální, hubení, otylí, normální, s pleší i bez, dívky s velkýma hmhmhm očima i bez, v letech i nedospělí. Takhle bych mohla pokračovat donekonečna. Je to tím, že ještě nepotkal tu pravou. Až příjde čas, osud mu pošle třeba dračici, ta si ho odnese třeba do postele nebo ke kafi. Anebo tichou, červenající se dívčinku a tu svede on. A nikde není psáno, že bude mít vyhráno. Nikdo nikdy nevíme, proč, jak a jestli je to dobře. A také, jestli je to na pár minut nebo na celý život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.