Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Operace gynekomastie

Od: 654 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den je možná a rozumná operace gynekomastie v 16ti letech? Ocením i všechny vlastní zkušenosti.
PS. byl bych rád i za názor odborníka :)
Předem díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Myslím si,že v 16-ti letech,pokuď by k tomu nebyl vážný důvod vám tu operaci neudělají.Tento stav je způsoben hormonálními změnami v pubertě a ve většině případů mezi 17-18 rokem problém odezní,ale každopádně,pokuď vás to hodně trápí,zajděte se poradit k lékaři.

654
hodnocení

Díky za odpověd ..Naděje je sice dobrá věc, ale myslím si že tento problém jen tak neodezní .. už se s ním potýkám skoro čtyři roky a nějaká naděje na odeznění se mi zdá v nehohlednu.
PS. Nevím, ale zdá se mi nesmyslné aby se něco co jednou vyroste samo vztřebalo - to je jako kdyby mi měl vyrostl šestý prst a někdo mi řekl že se vstřebá .. :D :)

drejdl*
hodnocení

3x

V 16 letech je brzo. U muže ještě není dokončen vývoj a v budoucnu i v této oblasti může dojít ke změně. Později jde gynekomastii ovlivnit i jinak než operací, aplikací určitých léků. Pokud jde spíše o tukovou tkáň, pak i tehdy se operace dělá později. Předtím to jde ale ovlivnit celkovým změnšením množství tuku v těle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]