Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už podruhé mi přišla na mail jakási faktura na zaplacení 2218 Kč od jakési společnosti internethome a žádá o zaplacení. Tuto firmu vůbec neznám a nikdy jsem nevyužil žádných jejích služeb ani jim nic neodsouhlasil nebo nepodepsal.
Platit samozřejmě nic nebudu když nemám za co, ale zajímá mě, jestli oni můžou něco dělat a peníze po mě nějak požadovat? Nebo co můžu dělat já?
Ještě bych chtěl podotknout, že email mám (xxxx je moje příjmení) xxxxjan@centrum.cz, ale email je určen pro xxxx Tomáš (žádného Tomáše v rodině nemáme).
Předpokládám, že se jedná o nějaký podvodný email, který se z "vhodných" lidí snaží vylákat peníze. Nemám pravdu?
buď to bude šméčko, nebo jejich administrativní chyba..
pokud víte, že žádný závazek k této společnosti nemáte, tak jim nic neplaťte..
pro klid duše jim můžete odpovědět, že jde o omyl, a že si nepřejete, aby používali vaše osobní údaje (vč. emailu)
samozřejmě vás mohou žalovat na zaplacení, ale podáním odporu proti platebnímu rozkazu a maximálně jedné návštěvě soudního jednání (kterou vám neúspěšný žalobce příp. zaplatí), budete mít zase klid..
(jen si hlídejte, aby jste měl adresu trvalého pobytu, nebo jinou doručovací adresu správně a mohl tak přebírat poštu od soudu - to platí pro každého obecně)
Máte tam přece číslo na bezplatnou linku v případě dotazů,tak volejte tam a dotazujte se o co vlastně jde!?
Je, a jsou už skoro všude-
Pod Internethome bylo začleněno více než deset malých sítí bezdrátového připojení, které Telefónica v minulosti koupila od lokálních poskytovatelů. Jen letos Telefónica převzala internetová oddělení či divize (databáze zákazníků, síťová infrastruktura) minimálně sedmi menších firem, mezi nimi Eurnet.cz, Flextron electronic či Hotnet. Telefónica na akvizice a budování supersítě vynaložila desítky milionů korun, přesné číslo mluvčí operátora Hany Farghali odmítl uvést.
Síť, která doposud nemá samostatnou značku, momentálně podle oficiální mapy společnosti pokrývá skoro 50 % území ČR!
zdroj mobilmania.cz/...
Více na: mobilmania.cz/...
Může, že to být nějaký omyl. Mně přišlo od této firmy upozornění na zvýšení DPH. Platím všakjednou za rok a to až k poslednímu květnu, proto mně jen upozorňují, že budu platit o 2 Kč víc. Já jsem ovšem jejich klient, mám od nich internet. Pokud Vám žádnou službu neposkytují tak tam zavolejte, máte tam číslo tel. Ale pozor. Našim poskytovatelem internetu byla do minulého roku jiná firma, která se sloučila s Internet home. V minulém roce jsem platil ještě původní, ale letos budu platit Internet home. Ověřte si, nedošlo-li k podobnému postupu u Vašeho poskytovatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.