Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, včera mi kolega ze slovenska vyprávěl, jak s ním zacházeli na jeho výletě stopem při návštěvě itálii na honorálním urade slovenské republiky v Triesti. Bylo to cca před dvema lety..
Byl poslán na honorálnyí konzulát pro vyrízení zálezitosti,která se týkala pomoci v nouzi, jelikoz byl okraden
a policii musel cekat cca 3dny prede dvermi aby s ním neco vubec sepsali, jelikoz se nechtěl vzdát jejich nezájmem a na konzulátě to bylo v
e stejném... Vynadali mu do ... a posilali ho do Říma... ženská opět na něj kříčela...vyhodili mu tašky..jeho pomalu vynesli a zamkli před ním dveře...Po čtyřech dnech cekání u hlavních dveří se konečně ´´ neco´´ začalo řešit.. dali mu 50 euro na vlak domu...jelikož to vsak nestačilo...přidali mu...vubec po něm nechtěli nic vědet..prostě mu dali penize..at odjede...
Pro mě je toto vše velmi zarazející...vubec zadna ochota pomoci..naslouchat...a co nejvice mi prišlo divné...na tom konzulatě NIKDO nemluvil slovensky! to si snad tam nahore dela ltegraci! Na co ty pobocky teda jsou..
Kolega byl sam ti vsim sam prekvapen...Choval se slušne slušně...cistě obleceny...a přesto si pripadal...velmi meneceně...proti birokracii..
Ano, je možné, že Vám kolega tuto "pravdivou historku"vyprávěl, ale podle mne Vás "tahá za nohu".
Vyslechla jste i názor druhé strany a ověřila jste si, zda má Slovensko v uvedeném místě nějaké zastoupení?
Podle výše odkázaného webu ministerstva zahraničí SR má Slovensko v Itálii 7 konzulárních úřadů. V Terstu je konzulem Miljan TODOROVIČ ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.