Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na zhojení jizev po akné

Od: jack* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, tak jsem se konečně zbavil akné po 4 letech díky MMS, další se mi nedělají a větší ložiska jsou nádherně zhojená, nikde ani pupínek. Jenže po akné se vytvořila spousta jizev- prostě je na pleti takový červenomodrý flíček ve kterém nic není a a ni to nebolí jenže to už mám dva týdny a nic. Jsou na to nějaké krémy, nebo podobné medikamenty?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

2x

S jizvami je třeba mít trpělivost. Opakovaným opálením a zblednutím a přirozenou přestavbou kůže během času zmizí. Je možno tomu trochu dopomoci vtíráním kosmetické vaseliny (čistá vaselina, v lékárně lze koupit Vaselinum album v kelímku) vždy večer. Jinak i chlap může jít na kosmetiku a masáž obličeje tomu může udělat jen dobře.

hodnocení

0x

Je třeba se vyhýbat sluníčku. Ale to teď stejně nehrozí. ;) Jestliže toto není reklama, tak se všichni, kdo se s akne trápí, potěší.

jack*
hodnocení

No dělat reklamu na něco co mě vyléčilo akné asi za 50 mě nepřijde třeba. Můžu to odpřísáhnout. Pro toho koho by to zajímalo můžu poskytnout víc informací. Jde mě jen o ty jizvy protože to vlastně není nemoc.

hodnocení

0x

V lékárně se podávají masti přímo určené na léčení jizev (nepamatuji si název). Jinak pokud máte hodně jizev a trápí Vás, je možné je "zlikvidovat", nebo alespoň zredukovat laserem - např. Asklepion atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]