Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lhůta na požádání o nový občanský průkaz

Od: janamm* odpovědí: 5 změna:

Ahoj, chci se zeptat...Do kolika dní si mám požádat o nový občanský průkaz když ten můj byl zablokovan kvuli odcizení? Dostala jsem od policie, ten list s mými udaji na prokázání totožnosti a ten platí až do března..Někde jsem četla že nejpozději do 15 dnů,je to pravda? Děkuji:)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Ano, do 15 dnů.

albatros498022*
hodnocení

0x

Ano do 15ti dnů ale pokud ne tak to musí být tak aby v době platnosti potvrzení úřad stihl vydat nový OP a to může trvat až 30 dní

janamm*
hodnocení

a co se stane, když překročím tu hranici 15 dní třeba jen o den? Čeká mě pokuta a nebo něco podobného? Děkuji

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys kapkanadeje 29. 01. 2013 08:40:03
Omluva, špatně jsem si dotaz přečetla, pardon.

Navíc s náhradním dokladem se nedájí dělat různé operace (právní kroky ) a když se zasekne pošták,tak ani nemusíte dostat svoje peníze pkd by přišel důchod,přeplatek atd!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]