Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aulin gel - zkušenosti

Od: vsetule* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké zkušenosti s Aulin gelem? Trápí mě už dlouhou dobu bolesti zad a nepomáhají mi léky od bolesti ani různé gely. Slyšela jsem, že právě Aulin gel, který obsahuje nimesulid by mohl zabrat. Díky za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

1x

Tak, tak, napřed zjistit konkrétní příčinu a pak si začít ulevovat. Aulin ať prášky nebo gel je náhražka Coxtralu, neboli je to to samé, ale jiná firma. Coxtral se již nevyrábí. Mne zabíral dokonale, ale dlouhodobě se nedá (jako vše) užívat. byla jsem na něm několik let a vedlejší účinky děsné. Nyní, když je zapotřebí úleva a cvičení nepomáhá, tak namažu záda chladnou koňskou mastí (néééé koňský balzám), omotám se otravinovou folií a jdu spát. Uleví se mi tak jako po prášcích a má játra si jen chrochtají.

albatros498022*
hodnocení

1x

Pro krátkodobé užití na 10 dnů je dobře funkční, ale déle neužívat a pak vysadit na delší dobu. Pokud nepomůže tak k lékaři.

eulalie*
hodnocení

0x

Když nepomáhají už ani léky ani gely, tak si zajděte za lékařem. Dost možná potřebujete nějakou tu rehabilitaci - cvičeníčko. Aulin - to je zase další z řady léků, neléčí, jen uleví. Chce to podívat se po příčině bolestí.

vanesa68*
hodnocení

0x

Taky jsem používala Aulin Gel i na předpis Aulin sáčky do vody. Nicméně spíš mi pomohlo cvičení, dcera mi koupila knihu Jóga - krátká cvičení na každý den a opravdu. snažím se každý den poctivě cvičit a cítím se daleko lépe a po aulinu sahám jen vyjímečně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]