Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz. Mám kámošku která je ve 3 měsíci těhotenství a už asi 10 nebo kolik let trpí anorexií. I když je těhotná dělá to pořád. A já bych chtěla vědět jaké jsou rizika hlavně pro ten plod. Co by se mohlo stát. Předem moc děkuji
Snažte se kamarádce pomoci - vysvětlit jí co jí hrozí .
Má kamarádka - taktéž chronická anorektička před pár lety potratila - v těhotenství dokonce hubla! Potra´tila ve 4. měsíci a pak více jak rok chodila po všech možných vyšetřeních , aby zjistili příčinu potratu - nezjistili žádnou nemoc samozřejmě . Vinou bylo to , že nejedla , protože měla panickou hrůzu z toho , že by přibrala . Tělo se tak samo zbavilo zátěže - plodu .
Když po 3 letech podruhé otěhotněla , tak jsem s ní osobně musela chodit na obědy a stále jí volat a ptát se co jedla - naštětstí neměla tendenci lhát , takže to mělo vše pozitivní odezvy . Mluvila jsem s ní po telefonu hodiny a ona přitom musela jíst - třeba jen ovocný salát ... bylo nás více , kdo ji nutil a zážitek o potratu jí byl dost často připomínán - nakonec porodila v termínu zdravého chlapečka .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.