Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik můžu poslat peněz na účet

Od: biscuitgirl* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den přeji,

potřebovala bych poradit ohledně danění příjmu. Kolik může ročně člověk přijmout či dostat peněz ( mimo výplatu ), aniž by to musel nějak řešit, prokazovat a platit z toho daně? Chci poslat příteli na účet peníze ( je zaměstnanec a dostává měsíčně výplatu na účet ), ale nevím, kolik max. můžu, aby z toho neměl nějaký problém, že nepřiznal příjem nebo aby z toho nemusel platit nějakou darovací daň nebo co já vím :) Je mi jasný, že se může poslat cokoliv, třeba milion, ale on by pak musel platit nějakou daň, ne? Děkuji moc za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wlassta*
hodnocení

1x

pokud jsem pochopil otazku tak se jedna o castku do 20 000kc.

miljan*
hodnocení

0x

Na můj účet můžeš posílat neomezené množství peněz. Nějak se dohodneme, napiš kam ti mohu poslat číslo svého účtu. Daň rád zaplatím. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]