Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulka u ucha

Od: jitkaf* odpovědí: 3 změna:

Dobry den, objevila jsem asi před měsícem na sobě těsně před uchem (pod spánkem) malou boulicku.ta neboli a da se s ni hýbat.co me trápí je, ze jeste nezmizela. Chci se zeptat zda nevíte o co by se mohlo jednat? Děkuji .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slavka*
hodnocení

0x

Mohla by to být zduřelá žláza. Syn to taky občas mívá. Může to být při onemocnění, třeba i rýma nebo poranění v okolí bulky( pupínek,akné a pod)

lidus*
hodnocení

0x

Já abych se netrápila tím co by to mohlo být či je, navštívila bych lékaře. Přesně tam kde popisujete já měla malou bouličku co se hýbala ale bolela děsně a bylo to v době kdy se mi klubala spodní osmička.

hodnocení

0x

Za ušima jsou nějaké žlázy s vnitřní sekrecí. Ta žláza může být z nějakého důvodu zduřelá. *hej*Nesahejte na ni stále, nedrážděteji, nechejte ji v klidu. Není to žádná tragedie, žádný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma boule za uchem

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]