Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes mi přišla od kriminální policie výzva k podání vysvětlení ve znění :
Žádost o výslechy osob z PČR České Budějovice, ve věci nákupu elektroniky a spotřebního zboží v době nejméně od ledna 2011 do ledna 2012. S sebou vezměte doklady k uvedenému nákupu zboží, k platbě, emailovou komunikaci a případně další dokumenty spojené s nákupem, ve kterém jste poškozen.
Moc tomu nerozumím. Vím, že v té době jsem kupoval notebook od soukromého inzerenta, chtěl po mně plnou částku, ale poté jsme se dohodli na poštovném, nicméně už se neozval. V té době jsem také prodával věci, které jsem měl pro budoucí podnikání, neboť z toho sešlo a ty jsem měl nakoupené taky od soukromých inzerentů, tudíž nemám kontakty, ani faktury... Dále jsem si několikrát v té dobe ještě objednal věci z internetu z různých obchodů, nic mi nedošlo, ale také jsem nic nezaplatil. Děkuji za odpověď.
Protože neví, jak to probíhalo, vaše údaje se objevily tak to chtějí objasnit. Myslí si, že jste poškozen jako ostatní. Co na tom je-li svědomí čisté?
doplněno 17.01.13 00:06:Oni chtějí jen napsat, snad vyslechnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.