Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výzva k podání vysvětlení par.158 odst.6

Od: samy odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dnes mi přišla od kriminální policie výzva k podání vysvětlení ve znění :

Žádost o výslechy osob z PČR České Budějovice, ve věci nákupu elektroniky a spotřebního zboží v době nejméně od ledna 2011 do ledna 2012. S sebou vezměte doklady k uvedenému nákupu zboží, k platbě, emailovou komunikaci a případně další dokumenty spojené s nákupem, ve kterém jste poškozen.

Moc tomu nerozumím. Vím, že v té době jsem kupoval notebook od soukromého inzerenta, chtěl po mně plnou částku, ale poté jsme se dohodli na poštovném, nicméně už se neozval. V té době jsem také prodával věci, které jsem měl pro budoucí podnikání, neboť z toho sešlo a ty jsem měl nakoupené taky od soukromých inzerentů, tudíž nemám kontakty, ani faktury... Dále jsem si několikrát v té dobe ještě objednal věci z internetu z různých obchodů, nic mi nedošlo, ale také jsem nic nezaplatil. Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Pravděpodobně kriminálka vyšetřuje někoho pro podvody a vaše jméne se objevilo jako zákazníka z tohoto důvodu vás chtějí vyslechnout pokud se necítíte jako poškozený tak doklady nepotřebujete.

buss
hodnocení

0x

Protože neví, jak to probíhalo, vaše údaje se objevily tak to chtějí objasnit. Myslí si, že jste poškozen jako ostatní. Co na tom je-li svědomí čisté?

doplněno 17.01.13 00:06:

Oni chtějí jen napsat, snad vyslechnout.

samy
hodnocení

Právě tam píši, že v té době jsem také prodával věci, co jsem měl pro svoji budoucí podnikání, bohužel z toho sešlo. Měl jsem to také od soukromých inzerentů. Toto jediné mě tíží, nemám už na ně kontakty ani jiné paragrafy o zaplacení.

repkin*

Co máte vemte, co nemáte vysvětlíte. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]