Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho působí antikoncepce

Od: gchmv odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, včera jsme s přítelem měli pohlavní styk. Používám antikoncepti Lindynette20,ale předevčírem jsem doprala první plato. Tak se chci zeptat jestli antikoncepce jestě stále působila i při styku? Použili jsme sice kondom,ale bohužel nám před koncem sklouzl...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

biscuitgirl*
hodnocení

2x

Hormonální antikoncepce funguje již od prvního dne braní ( pokud se začne brát při začátku menstruace ) a potom působí i během přestávky. Takže pokud jsi ji začala brát na začátku menstruace, snědla celé platíčko tak, jak se má, a teď máš 7-denní přestávku, tak se podle mě nemáš čeho bát.

martina30*

Přesně jak to napsala biscutgirl bych souhlasila a nebála se.Každej má na začátku obavu,ale časem si zvykneš;)

slajs*
hodnocení

0x

v takovémto případě je dobré mít při sobě záchranou antikoncepci, neboli "PO" pilulku... do 48 hodin se dá vzít s poměrně malým rIzikem... tzn, že si zítra ráno můžete v klidu dojít ke svému lékaři, který vám ji předepíše. Stojí kolem 500 Kč. Hodně štěstí.

v
hodnocení

Myslela jsem si to,ale nebyla jsem si jista, tak jsem se radsi zeptala...prece jen se mi ulevilo...nam oboum:) Děkuju moc za odpovědi.

mak*
hodnocení

0x

kondom byl ve vašem případě jen pojistka, antikoncepce je dělaná tak že pokud ji bere podle návodu tak působý sice né vždy na sto procent ale to asi víte, takže ve vašem případě nemáte mít proč obavy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]