Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Líbí se mi jeden kluk, jene on si myslí, e by to mezi náma asi neklapalo, protoe jsem o 3 roky mladí a e to chce čas, jene teď u opravdu nevím co dělat, on říkal, e kdy jsme spolu byli venku, e měl ke mně náklonnost, ale teď mi přijde, e je to čím dál tím horí. Děkuji předem o radu Sury
Dobrý den. Sury, zájem o děvče se prokazuje jinak. Ze strany chlapce, který se Vám líbí, ten skutečný o Vás necítím. Nečekejte, a se náhodou rozmyslí a najděte si někoho, kdo ten zájem o Vás bude skutečně mít. A nejen příleitostně, kdy se to náhodou hodí...záleí na Vás, zda chcete čekat a ivit v sobě naději (moná marnou)..Čas rychle utíká, uívejte si ivota s tím, kdo Vás bude mít rád a neztrácejte ho čekáním na někoho, jestli se náhodou rozhoupe, nebo ne...To je můj názor a moje rada.
Je pravda, e devatenáctilétému klukovi můee připad příli dětinská, by tomu tak třeba vůbec není. Moná by bylo lepí přestat na něho myslet, pokud z jeho strany necítíte opravdový zájem. Pokud se mu budete stále vnucovat, jak myslíte, e to dopadne? Moná, e ho na nějaký čas přesvědčíte, e byste mohli spolu chodit, kluk si vás vyzkouí od líbání přes vechno to dalí a k posteli, nebo někde za rohem na stojáka a stejně pak vás nechá a půjde jinam. Je-li lovec, budete pro něho snadná kořist, tak proč toho nevyuít, e. Take - nevnucovat se, moje rada pro vás.
Zkus se na to podívat
z druhé strany:
" ... chtěl bych poprosit o radu. Líbí se mi jedna holka (jmenuje se Sury)en, jene ona si myslí, e by to mezi náma asi neklapalo, protoe je o 3 roky mladí, a e to chce čas.
Jene teď u opravdu nevím co dělat, ona říkala, e kdy jsme spolu byli venku, e měla ke mně náklonnost, ale teď mi přijde, e je to čím dál tím horí ..."
___ Co by tě přesvědčilo, abys tomu chlapci věnovala pozornost či náklonnost?
Myslím, e ti dal jasně najevo, e nemá zájem. Pokud je třeba jemu 17 a tobě 14, je to v tomto věku vcelku podstatný rozdíl. A také je rozdíl mezí náklonností ke kamarádovi, se kterým je mi fajn, a mezi klukem, kterého miluji.
Třeba si nebyl jistý, tak byl s tebou párkrát venku, a teď si jistý je - e do tebe není zamilovaný. Nevnucuj se mu, pokud si něco myslí, nepodsouvej mu svoje mylenky.
doplněno 14.01.13 19:25:Ani to, e jste se líbali, jetě neznamená, e by byl zamilovaný. Teď to řeknu moná nepříjemně, tak se neuraz, ale zatímco on u je defacto dospělý, ty jsi pořád jetě dítě s úplně jinými starostmi. Moná proto se mu do vztahu nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.