Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
od 2.1. 2013 jsem zamestnancem firmy, kde momentalne "pracuji". Problem je v tom, ze jsem pred nastupem do zamestnani onemocnel a jeste tento tyden mam neschopenku. Vim, ze jsem ve zkusebni dobe a tim padem me zamestnavatel muze vyhodit vzdycky, ale hrozi mi to i ted, kdyz jsem nemocny?
Normálně cinkni nastávajícímu éfovi, nebo se u něj stav. Musí doufat, e to pochopí. Přece sis to neplánoval předem, tohle člověk moc neovlivní. K nám kdysi nastupoval chlap - byl nutně potřeba a při první cestě do práce havaroval. Taky se nic nedělo, museli jsme to jetě 3 dny vydret. Sice pak jetě v průběhu roku naboural vjezd do firemního parkovitě a nas...al kadýho, koho potkal, take ho stejně vyhodili, ale tu první absenci vzali bez problémů. To ho jetě neznali
Nevim o tom, ze by o tom uvazoval, ale co ja vim co se mu muze honit hlavou. Vim, ze je to hodne neprijemne a osobne z toho nejsem 2x nadseny, ale dnes jsem byl na kontrole a doktorka mi rekla, ze mam prijit na kontrolu jeste v patek, takze predpokladam, ze mi neschopenku ukonci a budu moct jit v pondeli do prace, jen mam strach, aby mi to nedal nejak vyzrat kvuli tomu, ze jsem byl nemocnej ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.