Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříbrná náušnice - lze ji nechat vyrobit?

Od: rustyxxm* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Přítelkyně ztratila stříbrnou naunici a nemůe jí nikde sehnat. Nevíte, kde by jí udělali novou za rozumnou cenu? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zabu
hodnocení

0x

Nějaký zlatník, perkař.

hodnocení

0x

Těko seenete někoho, kdo jí vyrobí 1 stejnou náunici. A pokud ano, bude to drahé. Myslím, e levnějí bude koupit dvě nové náunice, třeba podobné.

andrea1*
hodnocení

0x

Také jsem ztratila ale zlatou náunici. Manel mi ji nechal vyrobit u zlatníka. Je k nerozeznání a to je ze dvou barev zlata. Cena byla přijatelná. Zjistěte si zlatníka, který tyto práce dělá a ten vám řekne i cenu. Je moné, e u stříbrné se to nevyplatí.

hodnocení

0x

Zlatnické práce bývají dost drahé. Snad, pokud je to nějaká rodinná památka, ale dát si dělat normální stříbrnou náunici - to asi ne. Jistě si přítelkyně seene nějaké podobné, které se jí budou líbit stejně.

Jeenou o Duičkách, při maratónu po hřbitovech jsem ztratila zlatou. Velikou, nádhernou. Byla taková oválná, velká a tak jsem si z té druhé nechala udělat přívesek na řetízek. Mrzelo mě to dlouho, ale kdy si představím tu náročnou práci, váhu a dvojí zlato k tomu, vylo by to bývalo velice draze. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]