Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám dotaz jsem matka 14měsíčního syna.30.11.2012 jsem měla poslední menzes a dnes je 11.1.2013 a menzes se stále nedostavilo,po těhu.testech vyšlo negativně i u lékařky po odběru krve negativní ,Což není až tak divné ,ale po ultrazkuku mě p.doktorka sdělila že mám endometrium 13mm .ale i přesto vyšli testy krve negativně a dále ,mudr jsem neřekla že 30.12.2012 jsem měla nechránění... takže myslíte si že byly na testy brzo a tudíž vyšli negativně? děkuji za brzké odpovědi.
Buď jsem se v tom ztratila, nebo nepíšete, kdy jste na krevních testech byla/kdy jste si dělala test doma.
Chápu dobře, že nechráněný styk jste měla 30.12.?
Já si myslím, že mohlo být brzy, často se uvádí deset dní... U těch domácích tedy, u krevních si nejsem jistá. Zkusila bych testy zopakovat později.
Menstruace se teoreticky mohla opozdit z jiných důvodů.
Pokud dobře chápu, výška endometria může být různá nezávisle na tom, zda je žena těhotná, ale spíše odríží zdravotní stav atd., tedy podle něj moc soudit asi nejde (ale možná jsem to jen v minulosti špatně pochopila?).
Na vašem místě bych určitě testy ještě zopakovala a nedělala bych z toho žádný závě. Pokud budou testy negativní, ale menstruace stále nikde, skočte si na gyndu.
budu držet palce, ať to dopadne tak, jak si přejete.
Moc děkuji .Mám syna 14měsíců a u něj jsem prostě menzes nedostala a těhu test mi ukázal zanedlouho pozitivní,ale už si napamatuji po jak dlouhé době Jen mě to zajímalo.Každopádně děkuji.
Já sama jsem ještě těhotná nebyla, ale spousta kamarádek ano, tak mám informace takhle ze spousty druhých rukou, snad správně. Opakováním testů rozhodně nic nepokazíte.
doplněno 11.01.13 00:46:Ráno vám určitě napíše radu spousta dalších lidí, jen touhle dobou už většinou nikdo moc neopovídá.
děkuji vem
doplněno 16.01.13 22:08:Ještě bych se chtěla zeptat, byla jsem dne 14.1 u mudr a ta mi píchla injekci na vyvolání menzes a řekla mi že buď menzes do 14 dní dostanu a nebo je jasné že jsem těhu.Pač jsem nevydržela a menzes se zatím nedostavil koupila jsem si test, dnes si ho udělala a vysledek byl pozitivní a má otázka je,zda je možné, aby vyvolávací injekce na menzes, mohla ovlivnit výsledky na těhu testu? děkuji za brzkou odpoved.
dobrý večer chtěla jsem se zaptat dnes jsem začala krvácet můžu být i tak těhu? Jsem stoho ted zmatená TT mi vyšel pozitivní ,krevní testy se dozvím v pondělí ,prosím o rady ti co dostaly injekci na vyvolání menzes a menzes dostaly přesto měli výsledky TT pozitivní .děkuji všem za odpovedi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.