Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chodila jsem 3 roky s přítelem, v létě jsme se rozešli ale chtěli bychom se k sobě vrátit. Problém je, že v době kdy byl sám se začal bavit se svojí kamarádkou, se kterou chtěl už několikrát víc než kamarádství-vztah. Teď se zdá, že nám to klape ale denně se hádáme jen kvůli ní. Řekl mi, že si jí nenechá zakazovat..ani mě není příjemný dávat mu ultimáta: buď já nebo ona.. Jenže mě jejich vztah rozhodně nepřipadá jako kamarádský. Řekl mi, že si myslí že by jim to spolu ve vztahu klapalo, že občas neví jestli s ním flirtuje nebo kamarádí, seznámil jí s celou svojí rodinou, všem kamarádům ukazoval její fotku se slovy: ,,ta bude moje,, a několikrát mi tajil že si s ní psal, nebo že se s ní sešel (prý bych vyváděla)..a všechno to trvá dál, proto to neberu jako kamarádství. Tak se chci zeptat na Vaše názory..myslíte že jsou to opravdu jen kamarádi?a má člověk právo v určité situaci netolerovat takový vztah? a jak byste situaci řešili vy?..on si tvrdě stojí za svým, a já vím že bych to snášela těžko.
Petruško co řešíte, v létě jste se rozešli. Najděte si jiného a nečekejte, že se k sobě vrátíte, moje babička říkávala, že slepovaný hrnec už není to pravé. Po 3 letech chození jste potřebovali od sebe oddych a co teprve až se k sobě vrátíte, vezmete se...Já zrovna nejsem pro rozchody a rozvody pro každou prkotinu ale vždyť vy oba dnes víte, že spolu vlastně být nechcete.
Toho kluka pošlete k vodě, a to hodně rychle. Jen si z vás utahuje a asi vás má jako náhradnici, kdyby mu ta kamarádka nevyšla. Je to pablb. Fakt o něho tolik stojíte? Když se chová nyní takto, proč si myslíte, že později už takový nebude? Bude, a dost možná, až bude mít tu kamarádku jistou, tak si nabrkne další takovou. Vás si neváží. Tak mu nedělejte hadr na podlahu.
Ahoj Petro,
přidám Ti do vínku i můj názor. Možná tě zklamu, ale přidám se k většině odpovídajících. Myslím si, že mezi těmi dvěmi je víc než kamarádství. Jedná se o začínající vztah. Říká se, že moudřejší ustoupí. Zachovej si svoji vlastní důstojnost a odejdi se vztyčenou hlavou vztříc lepším zítřkům. Muž má být v našich životech příjemnou součástí nikoliv soupeř. Muži přicházejí a odcházejí, ale pravý zůstane. A tento rozhodně pravý pro tebe nebyl. Nechej jej kamarádce a hledej v jiných vodách. NETOLEROVAT!
Přeji hodně štěstí, Kopretina
Dobrý den.
Dávat ultimáta je opravdu konec každého vztahu. Nerozumím, ale tomu "zdá se, že nám to klape". Podle mne to právě moc neklape. Píšete, že byste se k sobě chtěli vrátit. Takže chtěli nebo už vrátili? Pokud jste se k sobě vrátili, pak mu vztah s "kamarádkou", kterou představuje rodině tolerovat nemůžete. S přítelem si promluvte na rovinu. Ujasněte si vzájemné vztahy. Zdá se, že Váš přítel opravdu nemá jasno, kterou z vás zvolit. Ať se tedy vyjádří, ať zbytečně neztrácíte čas. Jednou jste se už rozešli, určitě jste k tomu měli vážný důvod. Rozchod po 3 letech není jen tak. Opravdu doporučuji se vzájemně nepodezírat, neobviňovat jeden druhého a v klidu si promluvit, zvážit, jestli je dobré vztah obnovit. Viz: "Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky ..." Hodně štěstí a odvahu ke správnému rozhodnutí.
Dobrý den. Míru tolerance máme každý jinou..Za sebe mohu říci, že by mi to také vadilo a netolerovala bych to, ačkoliv tolerantní dovedu být hodně. Každý si prostě brání to své. Je to vztah vás dvou a nikdo třetí tímto způsobem do něho nepatří. Pokud si přítel na takovéto kamarádce trvá, nepodporovala bych to a netolerovala. Protože to není jen "kamarádství", jestli-že jí přítel chtěl opakovaně jako partnerku. Důvěra je hodně důležitá ve vztahu, ale pokud někdo potřebuje vedle partnerky další, pak je to varující. je jen na Vás, kolik si toho dáte líbit a kolik toho budete ochotná svému partnerovi tolerovat. Pokud by si můj partner trval na takovéto kamarádce, pak by mým partnerem holt přestal být...
doplněno 10.01.13 17:40:Nechte to vyšumět do ztracena...Neobnovujte vztah s někým, o kom máte již předem pochybnosti..
..."myslíte že jsou to opravdu jen kamarádi?"... - čert ví, neznáme ani jeho ani ji...
Ale ..."chtěli bychom se k sobě vrátit"..."se zdá, že nám to klape ale denně se hádáme"... - holka, vždyť ty ani nevíš, co vlastně chceš - snad ani to, co chceš tímto dotazem vyjádřit...
..."on si tvrdě stojí za svým, a já vím že bych to snášela těžko"... - já ti poradím, dej jim pokoj - najdi si jinýho kluka a neřeš ´co by kdyby´...
To Karlos: ..."JÁ DEBIL..."... - - jo jo - normální kluk už by jí kopnul do pr-opadliště dějin... Takovejch bab na světě je... Resp. lepších, rozumnějších...
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]
NO, pokud dáváte stále nové šance člověku, který je vždycky zahodí, tak si to tak trochu děláte sám...
já vím že neznáte ani jednoho, ale proto jsem popisovala situaci abych vám přiblížila situaci. A napsala jsem že nám to klape, ale až na tenhle problém. Chtěla jsem jen říct že je to jediný důvod našich hádek. A co tím chci vyjádřit? Myslím že poradna je od toho abysme si vyslechli názor jiných.
[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @
JO JO A TO VÁM AUTORKA OTÁZKY (PETRA) ZAPOMĚLA ŘÍCT ŽE KLUKA MÁ A TO MĚ UŽ SKORO 2A PUL ROKU A TED TU ŘEŠÍ JAK SE VRATIT K BEJVALÍMU KTEREJ NA NÍ SRAL A I PŘESTO ŽE MÁ JINOU TAK O NĚJ STOJÍ TA HOLKA A PETRA O NĚJ A NEUMÍ MI ANI ŘÍCT PRAVDU DO OČÍ! ZA CELÉ 2ROKY SE JAK BLBEC SNAŽIM KAŽDEJ DEN SE VŠIM DAL BYCH JÍ VŠECHNO A ONA ZE MĚ AKORÁT CELÝ PŘES DVA ROKY DĚLÁ DEBILA A VĚČNĚ MI LŽE RADŠÍ VYMĚNÍ KLUKA KTEREJ SE O NÍ STRARÁ A VŠECHNO ZA FE& z důvodu porušení pravidel poradny. ]
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.