Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pálení žáhy

Od: rustyxxm* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Mám takovej problém. Byl jsem asi před 3 měsíci u doktora a ten mi zjistil zanet dvanácterníku a měl jsem silné pálení žáhy. Dostal jsem prášky a bylo vše ok,ted od novýho roku jsem prásky vysadil a žáha mě pálí od tý doby co se vzbudím,nevíte někdo co by mě na to mohlo pomoct. Už jsem celkem dost zoufalý a nevím si rady a už se mi nechce zase chodit na tu trubici co mi davají do krku,je to celkem dost nepříjemné.Děkuji za odpověd.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

Proti pálení žáhy je na noc dobré mít více pod hlavou ,aby se natrávená potrava nevracela zpět. Pokud jsi vysadil léky sám od sebe,asi to nebylo rozumné řešení- lékař ví co dělá, že ti je předepsal. Takže je užívej dál. zřejmě zánět ještě neodezněl...Buď opatrný s jídlem- nejez najednou velké množství a hlavně ne sladké , kořeněné a mastné - to je velmi dráždivé.

rustyxxm*
hodnocení

Dobrý den. Pan doktor mě řekl že od ledna mám prášky vysadit,tak jsem je vysadil a žáha pálí pořád stejně.

lidus*
hodnocení

0x

Každý musí přijít na to po čem ho žáha pálí, manželovi vadí kynuté buchty zapíjet kávou, tetě zase obyčejný rohlík. Pak to spraví trocha sody. U vás bych si myslela, že je chyba vysadit léky a nedoléčit zánět.

hodnocení

0x

Mě zabírá okamžitě Anacid. Navíc je přírodní bez vedlejších účinků.

hodnocení

0x

Dobrý den. V tomto mi vždy a rychle uleví Renie. V lékárně koupíte bez předpisu. Vy byste se ale měl obrátit znovu na svého lékaře, nikdo nezná Vaše zdravotní potíže lépe, než on.

hodnocení

0x

Já se domnívám, že k zánětu, který lékaři léčí se přidal reflux - zpětný tok žaludečního obsahu do jícnu. Je to vlastně špatná zpětná klapka a všechno o refluxu ví strejda Gůgl. Reflux je nebezpečný, protože šťávy rozleptávají všechno dookola. Při spánku se mohou dostat do průdušnice a průdušek a poleptat je. A tím otevřít prostor rakovině. To nemám z vlastní hlavy. *hej*Dcera reflux řešila u lékaře internisty, který dělá akupnkturu. Návštěvu u něho musela párkrát zopakovat, le vyřešil tuhle velikou nepříjemnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]