Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer
Odpoledne, jak jsem došla ze školy, tak mi bylo hrozně blbě. Šla jsem na WC na velkou, a při ˇzatlačeníˇ mě hrozně zabolelo v podbříšku celém. Pak mě mamka řekla, že pojedeme do obchodu, tak jsme jeli, jeli jsme po nerovné silnici, auto jen skákalo a mě bylo zle čím dál víc, začalo mě to píchat až někde u pupíku. Dojeli jsme domů, a já nemohla ani vystoupit z auta, jaké jsem měla křeče v podbříšku. Momentálně mě trošku pobolívá v podbříšku, trochu se ulevilo.
Prosím Vás, co to může být?
Je mi teprve 16 let
Řekla jsi mamince o svých bolestech? Určitě jí to řekni.
Může to být spousta věcí. Mě v podbříšku bolel slepák, může to být menstruace, mohou to být i "zaražené prdy". Bolest břicha rozhodně nepodceňovat.
Menstruaci už jsem měla, mám jí mít až zadlouho, a může se slepé střevo projevit hned, nebo může tkz. ˇ zrát ˇ a pak v nějakou chvíli vypukne?
Obě možnosti se vyskytují. Mě se pak ale ještě udělalo nevolno a zvracela jsem.
Rozhodně zařiď, ať někdo dospělý doma ví, jak ti je, a ldyž se to do rána nezlepší, zajela bych k doktorovi.
Jinak co stolice, nemáš zácpu?
Ahoj. Bolí Tě to i v pravé kyčelní kamce? Co jsi všechno snědla od včerejšího večera?
doplněno 05.01.13 00:34:Teoreticky to může být slepák totiž. Když to zmáčkneš nad pravou kyčelní jamkou, co to dělá? Vystřeluje to někam?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.