Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká bolest v podbříšku

Od: andulka123 odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer

Odpoledne, jak jsem došla ze školy, tak mi bylo hrozně blbě. Šla jsem na WC na velkou, a při ˇzatlačeníˇ mě hrozně zabolelo v podbříšku celém. Pak mě mamka řekla, že pojedeme do obchodu, tak jsme jeli, jeli jsme po nerovné silnici, auto jen skákalo a mě bylo zle čím dál víc, začalo mě to píchat až někde u pupíku. Dojeli jsme domů, a já nemohla ani vystoupit z auta, jaké jsem měla křeče v podbříšku. Momentálně mě trošku pobolívá v podbříšku, trochu se ulevilo.

Prosím Vás, co to může být?

Je mi teprve 16 let

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Řekla jsi mamince o svých bolestech? Určitě jí to řekni.

Může to být spousta věcí. Mě v podbříšku bolel slepák, může to být menstruace, mohou to být i "zaražené prdy". Bolest břicha rozhodně nepodceňovat.

andulka123
hodnocení

Menstruaci už jsem měla, mám jí mít až zadlouho, a může se slepé střevo projevit hned, nebo může tkz. ˇ zrát ˇ a pak v nějakou chvíli vypukne?

askmenow*

Obě možnosti se vyskytují. Mě se pak ale ještě udělalo nevolno a zvracela jsem.

Rozhodně zařiď, ať někdo dospělý doma ví, jak ti je, a ldyž se to do rána nezlepší, zajela bych k doktorovi.

Jinak co stolice, nemáš zácpu?

andulka123
hodnocení

nene, zácpu nemám, jen jak jsem došla ze školy, tak jsem byla celá zpocená, zřejmně zvýšená teplota.

cobrak*
hodnocení

0x

Ahoj. Bolí Tě to i v pravé kyčelní kamce? Co jsi všechno snědla od včerejšího večera?

doplněno 05.01.13 00:34:

Teoreticky to může být slepák totiž. Když to zmáčkneš nad pravou kyčelní jamkou, co to dělá? Vystřeluje to někam?

andulka123
hodnocení

jen trochu pobolívá, měla jsem ve škole bagetu ze školního bufetu a pak jen k obědu brambory s kuřecím plátkem a s hříbkami

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]