Nejste přihlášen/a.
chci se vas zeptat roste my zub moudrosti ale jak roste pres dasno tak to dasno enjdrive bolelo a pak se nafouklo a boli to nekdo mi radi ze to mam propichnut ze je v tom vzduch a nekdo zas ze ne diky moc
Měla jsem kdysi také tento problém, zub se nemohl proklubat, bolelo to. Zubařka mluvila o jakési kapse. To slovo si velmi dobře pamatuji.
Dáseň se nařízne. Samozřejmě v umrtvení. Ale pak je vhodné mít u sebe nějaká analgetika, když rána přichází k sobě, velmi to bolí.
Rozhodně si nic nepropichujte sám!
Spíše než vzduch bych to typl na zánět.Takže doporučuju co nejdřive navštívit zubaře.
Mě rostli dva zuby moudrosti uplně stejným způsobem,nakonec sem je musel jíd tahat operativně,rozřezáním dásni a taky záleží jak rostou kořeny.Přeji hodně stěstí...Je to jedna z mála mych dosud zkušenosti,kterou bych nepřál nikomu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.