Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na žaludu penisu se mi objevili červené pupínky, nesvědí ani nemokvají. Mám stálou přítelkyni, že by mi byla nevěrná je vyloučené, je to moje druhá sexuální partnerka. S tou první jsem měl sex před 4 lety, je možné, že měla nějakou pohlavní nemoc, já se nakazil a teď se to projevuje? Nebo se jedná o nějakou infekci?
Jdi na urologické vyšetření a tam tě vyšetří udělají testy a uvidíš.Třeba to nic není...
Taky myslím,proč hned pohlavní nemoc,může jít o nějakou alergii např.na prací prášek atd.A jak známo alergie nevznikne ze dne na den ,musí se vyvinout .Takže určitě lékař.
Červené pupínky na žaludu
Dotaz uživatele:Dobrý den, začali se mi dělat takové červené pupínky jakoby vyráška na žaludu. Vůbec nevím čim by to mohlo být , sexuální styk sem zatím neměl a ani sem se o to nepokoušel. Ty pupínky nesvědí ani nepálí a mám je už asi týden a zatím se ale moc nezmenšují tak bych chtěl poradit co stím mám dělat jestli to mám nechat zatim být nebo to nějak léčit a jestli nevíte co to muže znamenat.
Odpověď lékaře:
Vážený pisateli,
červené pupínky na žaludu, jsou ve Vašich letech projevem zvětšených žlázek, které se v této lokalitě nacházejí. Tyto žlázky reagují na mužské pohlavní hormony, jejichž aktivita se ve vašem věku zvyšuje. nejde o nic nenormálního, je to ptojev fyziologický, nevyžaduje žádnou léčbu, ani zvýšenou pozornost.
Ale pro klid v duši bych také doporučila návštěvu lékaře. A určitě ani neuškodí koupele v heřmánku. Pravopisné chyby jsem ve zkopírovaném ponechala
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.