Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohlavní nemoc po 4 letech nebo infekce?

Od: poseroutka odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, na žaludu penisu se mi objevili červené pupínky, nesvědí ani nemokvají. Mám stálou přítelkyni, že by mi byla nevěrná je vyloučené, je to moje druhá sexuální partnerka. S tou první jsem měl sex před 4 lety, je možné, že měla nějakou pohlavní nemoc, já se nakazil a teď se to projevuje? Nebo se jedná o nějakou infekci?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

1x

Jdi na urologické vyšetření a tam tě vyšetří udělají testy a uvidíš.Třeba to nic není...

lm®

Taky myslím,proč hned pohlavní nemoc,může jít o nějakou alergii např.na prací prášek atd.A jak známo alergie nevznikne ze dne na den ,musí se vyvinout .Takže určitě lékař.

mil®
hodnocení

1x

Koupat v heřmánku.

lidka*
hodnocení

1x

Červené pupínky na žaludu

Dotaz uživatele:

Dobrý den, začali se mi dělat takové červené pupínky jakoby vyráška na žaludu. Vůbec nevím čim by to mohlo být , sexuální styk sem zatím neměl a ani sem se o to nepokoušel. Ty pupínky nesvědí ani nepálí a mám je už asi týden a zatím se ale moc nezmenšují tak bych chtěl poradit co stím mám dělat jestli to mám nechat zatim být nebo to nějak léčit a jestli nevíte co to muže znamenat.

Odpověď lékaře:

Vážený pisateli,
červené pupínky na žaludu, jsou ve Vašich letech projevem zvětšených žlázek, které se v této lokalitě nacházejí. Tyto žlázky reagují na mužské pohlavní hormony, jejichž aktivita se ve vašem věku zvyšuje. nejde o nic nenormálního, je to ptojev fyziologický, nevyžaduje žádnou léčbu, ani zvýšenou pozornost.

Ale pro klid v duši bych také doporučila návštěvu lékaře. A určitě ani neuškodí koupele v heřmánku. Pravopisné chyby jsem ve zkopírovaném ponechala

davidhavel*
hodnocení

0x

Růžový (né fialový!) roztok hypermanganu je dobrý "lék" na některé takové neduhy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]