Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čez online

Od: josef123332 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti z aplikací čez online? Není to placené? Chtěl bych si to založit, ale mám strach jestli v tom není nějaký fígl. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

není to placené, naopak vám váš tarif vyjde o něco levněji, když budete mít faktury pouze elektronické... můžete si podávat žádosti, měnit tarify apod. online, vše bezplatně - mně osobně to moc neoslovilo, ale problém je spíš v přístupu čezu k jakýmkoli žádostem...

hahanaj*
hodnocení

0x

loni mi byl nabídnut a využívám jej v pohodě

mumijka*
hodnocení

0x

uz to vyuzivam dva roky a je to super, mam prehled, mohu si zadavat samoodecty, menit tarify atd. Proste dobra vec. Doporucuji. A je to zdarma.

hop®
hodnocení

0x

Je to zdarma, používám již několik let, zatím žádná negativní zkušenost, jen ty pozitivní. Sleva na fakturaci (ušetří se za papír a poštovné), rychlý přístup k aktuálním informacím, možnost jednoduchého samoodečtu...

hodnocení

0x

založil jsem si to tuším předloni sama pozitiva byl k tomu zvláštní tarif bylo to o 432 kč / rok levnější oproti bežnému tarifu, můžete si tam zadávat samoodečty a menit tarif a faktura Vám přijde elektronicky do vaší emailové schránky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]