Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amnestie za alkohol při řízení

Od: bejby* odpovědí: 9 změna:

dobry den chtela sem se zeptat.nevi nekdo jestly pri udeleni amnestie za rizeni auta v podnapilem stavu jestly musi ten clovek delat opravne zkousky nebo to automaticky pada a dostane ridicak zpet bez opravnych zkousek?dekuji za odpoved

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nic automaticky nepadá. Amnestie se netýká trestu zákazu činnosti, např. zákazu řízení. Tyto tresty tedy nadále platí.

potkann88
Zakaz činnosti bude nadale platit,ale podminka mi padne?dik

Jaká podmínka? Jestli máte na mysli trest odnětí svobody, který není delší než 2 roky a byl podmíněně odložen, tak na tento trest se amnestie vztahuje.

hodnocení

0x

zakaz na rizeni plati

potkann88
Ale podminka mi padne?
bejby12*
hodnocení

jo podminka padne

potkann88

Díky.Sem ze slovenska,nafukal sem 1.31,dali mi nepodminení trest 3 mes. z odkladem na 1 rok a zakaz rizení na 1 rok.Na slovensku možem jezdit,jen sem chtel vedet či sa bude tíkat aj mna.

bejby12*
hodnocení

bude to stejne ma muj manzel je taky ze slovenska

betmenn*

Jak je to s placením pokuty v tomto případě? díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]