Nejste přihlášen/a.
ahoj mam takovej menší dotaz, mam učet u mbank, ale jelikoz mi to moc nevyhovovalo tak jsem si zalozil kdyz byl akce u ge money genius gratis tak ted mmam ge money a vyhovuje mi vic. jen nevim zda se ta mbank nekdy hodi ci ne, a popripade jak je moc slozitost ty mbank zrusit. staci prijit jen na ten jejich kiosek. mam si nejdriv prevest nejake penize co tam mam sam a nechat to na 0 a 0 nebo to prevedou oni sami pri zruseni? neradk bych o to prisel ac je to 300 kc tak je to furt nejaka kacka. Diky
Musíte podat písemnou žádost o zrušení účtu a uvést číslo nového účtu. Zůstatek vám převedou na nový účet.
doplněno 01.01.13 15:59:Rušila jsem u mBank a výpověď musela být písemně. Jelikož při udržovací minimální částce jsou úroky O, tak jsem neviděla důvod účet nadále vlastnit. Jsou lepší účty.
To musíte vědět sám, zda se Vám ten účet vyplatí si ponechat či ne.. Já si osobně myslím, že to je zbytečné mít dva účty. Leda byste si ho nechal s tím, že si na něm budete šetřit nějakou finanční rezervu, na kterou "nesáhnete". Jinak zrušit účet je záležitost deseti minut, pokud byste chtěl ty peníze převést na nový účet, měli by Vám to vyřídit bez problémů.
doplněno 01.01.13 14:36:Já rušila účet u Raiffky před šesti týdny a žádnou písemnou žádost se nemusela vypisovat. Jen jsem vrátila platební kartu a podepsala výpověď, kterou úředník napsal sám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.