Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bytové doplňky

Od: lucajda005* odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny, chtěla bych začít podnikat s bytovýma doplňkama, ale nevím kde mám sehnat levné zboží? Poradíte mi někdo prosím :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Já bych si zjistila, kde (v jakém oboru) mohu sehnat výhodné podmínky, a teprve podle toho bych volila obor podnikání.

K dotazu: Otázka je položena příliš široce. Nepoznáme z ní, zda chcete bytové doplňky (ani jaké, určitě nebudete podnikat s celou škálou) nakupovat za účelem dalšího prodeje, nebo jestli chcete bytové doplňky vyrábět, a proto hledáte levné výchozí materiály...

doplněno 24.12.12 21:28:

V tom případě bych doporučila kontaktovat přímo výrobce (i SAPA zboží někde pořizuje a přičte si matži) a dohodla si nákupní ceny přímo s nimi.

lucajda005*
hodnocení

Já bych to spíš viděla,že bych to nakoupila a pak za účelem prodávala .. např. Levné lampy, povlečení,hodiny na zeď, atd..

ladinpraha*

Levné - tak to snad jedině SAPA. Levnější to nikde jinde nebude.

lucajda005*
25.12.12 13:03

Děkuji :)

pt®
hodnocení

0x

Měla byste si najít nají nějaký velkosklad, který nakupuje takové bytové doplňky přímo od výrobce a nebo nakupovat přímo od výrobce také. Tím se dostanete na nižší pořizovací cenu. - pt

lucajda005*
hodnocení

Já jsem pátrala na netu a nikde nic nebylo za rozumnou cenu právě :(

jita01*

Dobrý den,

vlastním internetový obchod s bytovými doplňky a ze zkušenosti moc dobře vím, že v tomto oboru Vám nikdo moc neporadí..bohužel. Každé takovéto zjištění dodavatele stojí peníze a čas.

V jakém oboru přesně byste chtěla podnikat? (retro, moderní...?) A koho jste již kontaktovala? Dodavatele pouze z Čech?

Možná, že bych Vám mohla pomoci alespoň malou radou.

Jitka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]