Nejste přihlášen/a.
Ahojte.
Mám dlhoročného priateľa, užívam tabletkovú antikoncepciu (triquillar).
Chcem sa opýtať, či mi nevie niekto poradiť, čo je pravdy na tom, že partner pred vyvrcholením môže ostať vo mne a urobiť sa do mna bez toho aby to malo následky - otehotnenie.
Naozaj ma antikoncepcia ochráni? Dakujem za pomoc
snad neexistuje antikoncepce, která zaručí 100% ochranu. Pokud chcete zvýšit jistotu toho, že neotěhotníte, použijte další možnosti antikoncepce. Například kondom. A jestli se stále bojíte otěhotnění, tak je tu možnost držet celibát.
A proč si myslíš, že tu antikoncepci bereš? Antikoncepce znamená anti = proti a koncepce = oplodění. Hormonální antikoncepce je nejspolehlivější antikoncepce ( nepočítám absenci sexu a kastraci ), pokud se bere tak, jak má.
pozor. kastrace taky nemusí znamenat, že neotěhotní. Jsou případy, opravdu mizivé množství, že žena podstoupila kastraci a po čase, světe div se ona otěhotněla.
No jasně, to je pravda, v přírodě nefunguje téměř nic na 100%, ani ta hormonální antikoncepce.
Dovolím si potvrdit,že ani hormonální antikoncepce není 100%.I můj lékař mi řekl,že cca 2% žen otěhotní i přes ni. Ano ,často je chyba na straně uživatelky -viz výše uvedené zvracení,průjem apod. kdy v podstatě pilulky nemohou fungovat neboť vtěle nezůstanou.Nicméně já sama jsem otěhotněla přes antikoncepci (Dianne,která nepatří k nejlevnějším ) a v té době jsem ji brala už dost dlouho.A přišla jsem na to tak pozdě,že na potrat mi zbyly jen 3dny...,pak už byl plod prý moc velký.
Takže pokud je pro Vás skutečně těhotenství tolik nepřijatelné,jistěte se i jinak.
doplněno 04.01.09 14:49:Zapomněla jsem napsat,že jsem neměla žádné zavinění -tj.ani jsem nezvracela ani jsem netrpěla průjmem,přesto se stalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.