Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer , potřeboval bych radu, podnikám rok, takže nejsem moc znalý co a jak, takže jestli někdo ví, poradte prosím.
V lednu mi učetní sestaví danové přiznání, potřebuji ho pro banku, až mi dá danové přiznání, tak mám zajít hned na finančák a nechat ho orazítkovat abych mohl jit do banky žádat o půjčku, chápu to správně.
Dále bych potřeboval vědět do kdy musím odevzdat tzv, přehled příjmů a výdajů pro SSZ a zdravotní pojištovnu?
Jak to pak probíhá se zaplacením daně, a když je nedoplatek na soc. nebo na zdravotním pojištění, pošlou mi složenku?
Ještě bych se chtěl zeptat jestlui mužu danové přiznaní dát v lednu, a přehledy o 3 měsíce později , třeba v březnu?
Co jsem si dělal danovou kalkulačku na internetu tak dan me vyjde nna cca 120 kč, doplatek na soc, 7500 kč,
Děkuji za rady, a přeji hezké Vánoce a štastný nový rok 2013-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.