Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zachovat k zakernemu cloveku?

Od: zuzika* odpovědí: 5 změna:

Dobry den, chtwela bych poradit, jak se zachovat, chovat k cloveku, o kterem se rika, ze je zakerny a zavistivy? V praci o mne ma jeden klucina zajem a posloucham jen narazky, urazky nejen na jeho osobu..nic pekneho! Ke mne se to jen donese...

Jak by mi mohla takova osoba skodit? Hlavne, jak se zachovat, co delat? dekuji za rady...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

1x

Pomluvy maj někdy od pravdy hodně daleko, neřešit a udělat si vlastní názor :¨p

hodnocení

1x

Zuziko, a kdo má být ten zákeřný člověk? Ten klučina, který má o Vás zájem, nebo někdo jiný, který se ho snaží ve Vaších očích pomluvit? Já moc nerozuměla Vaší otázce.

hodnocení

0x

Dobrý den. Zákeřný člověk Vám "vrazí kudlu do zad" a "podrazí nohy", kdy to nejméně očekáváte. Udělá to naprosto bez výčitek svědomí a bez lítosti. Je v tom kus bezohlednosti a před takovým je třeba mít se na pozoru. Je to prostě podrazák! Závist sama o sobě dokáže napáchat hodně zla a uškodit. Před takovým člověkem se mějte na pozoru. Dávejte si pozor i na to, co před ním říkáte o sobě, či o druhých. On z toho může udělat zle, ale proti Vám se to může obrátit. Buďte opatrná, než sama poznáte, jaký je a zda je pravda, co se o něm říká. Pokud se přesvědčíte, že ano, utíkejte od něho pryč! Prozatím si ho držte od těla a nebudte k němu moc sdílná. Sama se musíte přesvědčit, zda jde jen o pomluvy, nebo zda je opravdu takového špatného charakteru. Držím palce, aby takový nebyl...

iz*
hodnocení

0x

Ignorovat ho.

hodnocení

0x

Zákeřný člověk je velké neštěstí. Ano, podrazí Vás, kdy to nejmíň čekáte.

Manželovi kamarádky /bylo jí tou dobou asi 45 let, vdaná, 2 děti/ začaly na manželku chodit anonymy. Sprosté, obviňovaly ji, že si začala románek se šéfem. Já moc dobře vím, že to nebyla pravda. Její manžel řádil, manželství se sypalo.

Pak se přišlo na to: zlý, závistivý a zákeřný spolupracovník, o 20 let starší! *ee* by si s ní býval začal sám rád, líbila se mu. Protože ona ho rázně odmítla, začal se mstít těmi anonymy.

Když ho dnes občas náhodou potkám, přejdu na druhý chodník.

Začněte dotyčného hajzlíka přehlížet, nevěnujte mu pozornost, nestojí Vám ani za pohled. A jestli chcete sama opravdu zjistit, jaký je ten klučina, zajděte spolu na kávu či do kina. Určitě po pár schůzkách si uděláte sama svůj názor. Je klidně možné, že Vás chtěl "klofnout" ten hajzlík a teď se mstí pomluvami na toho hocha. Rozple'ťte to sama. *palec*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]