Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubytování v Brně

Od: monulex odpovědí: 8 změna:

Ahoj, s manželem chceme strávit s po vánocích víkend v Brně a jelikož se nám nechce přejíždět zpět do prahy, tak hledám nějaký hezký hotel, kde bychom mohli přespat.Ještě uvažujeme o tom, že bychom v Brně zůstali i na silvestra,ale nevím co se tam bude dít, jestli je na silvestra nějaký zajímavý program někde.

Můžete mi poradit nějaké to ubytování?Osobně nic neznám, děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste si nějaký hotel najít na serveru www.hrs.cz

Poté kliknutím na hotel uvidíte kromě všech údajů o provozovně rovněž hodnocení zákazníků (stupnice 1-10).

lidus*
hodnocení

0x

Já mám pocit, že mimo ohňostrojů, hlavně těch květnových na přehradě, co mi jdou na nervy se tu nic neděje. Na Silvestra bych nešla do BOBY-tam je to o hubu zvláště pro starší a pokročilé. Hotelů je tu dost, stačí pohledat na nettu. Mě napadá SANTON u přehrady co ho vidím z balkonu a Voroněž ve městě.

pomn3nka*
hodnocení

0x

Zdravím. Já za sebe doporučuji hotel Avanti. Byla jsem tam jednou, když jsme byli na konferenci v Brně, je to tak půl roku zpátky. Je to skoro v centru. Moc krásné prostředí, je tam bowling, wellnessko..krásná restaurace, no na takový manželský výlet jak dělaný :D ..Na toho Silvestra by tam mohla být nějaká ta akce. Určitě se podívejte na jejich webové stránky, tam to asi budou mít napsáno, pokud se tam bude něco konat :)

monulex
hodnocení

0x

Děkuju za tipy, kouknu se na ně.Na ohňostrojích jsme se byli podívat jednou, byla to paráda, ale těch lidí...

My poslední dobou trávily silvestry v Praze nebo se známýma,ale teď jsem si řekli, že si uděláme silvestr jen sami dva, tak doufám že se nezabijeme :). U přehrady asi bydlení nee,to spíš někde v centru. Třeba ten hotel voroněž nebo avanti - dívala jsem se na jejich stránky a ti mají dokonce na silvestra nějakou slevu a welness zdarma, to by se mi líbilo :)

pomn3nka*

Jojo, já jsem si myslela, že určitě budou mít něco vymyšleno :) Popravdě taky jsem nad tím uvažovala, někam si letos vyrazit a nebýt doma, ale vypadá to, že nejspíš letos to ještě nevyjde. Ale příští rok se chci už taky vydat někam za lepší zábavou než je sedět doma u telky..Tak ať se plány vydaří a vyjde Ti to jak si přeješ! :)

leenkaa
hodnocení

0x

Škoda, že je teď přes svátky Kaskáda uzavřená.Sice to není v Brně,ale hned u kuřimi a je to tam perfektní.pokaždé, když jedu do brna,tak bydlím tam.Nejradši to tam mám na jaře a na podzim.Když se mi nechce večer někam za zábavou do centra,tak chodím do jejich welneska, do sauny nebo si tam domluvím masáž.S přítelem plánujeme svatbu jenom pro nejbližší rodinu a pár přítel a uvažujeme, že bysme ji udělali tam. nejradši bych tam měla i obřad,ale to nevím, jestli by šlo nějak domluvit

monulex
hodnocení

0x

Tak jsme nakonec vybrali ten hotel avanti...nalákal nás ten welnees a hlavně to,že je to blízko centra mhd i pěšky,aby sme nemuseli přejíždět autem a aby sme si nějakou tu skleničku k večeři dali.Přímo na silvestra se asu půjdeme kouknout na náměstí Svobody, kamarádka vzpomínala,že tam bývá ohňostroj...takže takový pohodový,poklidný silvestr :)Jinak všem děkuju za tipy

pomn3nka*

No a mě zase zblbla Lenka tou kaskádou :D Udivuje mě, že to neznám. Přitom pár mých přátel golf hraje, ale nikdy jsem je neslyšela, že by se o tom zmínili. Moje ségra s tím totiž chce už nějakou dobu začít a pořád se mě ptá, jestli nepůjdu s ní. No, docela dost teď začínám uvažovat, že jí koupím k narozeninám nějaký začátečnický voucher a bude v sedmém nebi. Narozky má v dubnu, tak to by bylo asi v pohodičce :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]