Investovat se dá i s malou částkou, ty procenta jsou pořád stejné. Jen deset procent z deseti tis je něco jiné než deset procent ze sta tis nebo milionu. A těch deset procent se dá v US trhnout za dvě hodiny. Jestli s tím nemáš zkušenosti, začni s malou částkou u nás, ale spis bych ti doporučil radu ondika.
zj12
Děkuji .Aspon někdo mě nahodil do lepší nálady Kde přesně můžu začít s malou částou prosím o odkaz Děkuji
stirecek*
Já mám brokerjet české spořitelny, ale můžeš klidně třeba fio , poplatky mají stejné. doplněno 17.12.12 21:10:cz.brokerjet.com/...
Vždycky je něco za něco buď bezpečně nebo rychle. Vzhledem k tomu že akcie jsou teď ve velkém propadu a podle posledních zpráv Americká ekonomika má být letos v plusu asi by se dalo vsadit na Americké akcie ale jistotu že se vám v kratkodobém horizontu výrazně zhodnotí, tu vám nikdo nedá. Stejně tak jsou na minimu ceny nemovitostí takže by se dalo vsadit na nějaký fond který se věnuje spekulacím na trhu nemovitostí. Lidí co by chtěli rychle zbohatnout je ale jen v naší zemí así 10miliónů a polovina z ních by určitě našla zbytečných 5-10 000 jako vy kdyby existovala nějaká zaručená metoda jak je zhodnotit
Částku v řádu tisíců nezhodnotíte o víc než několik procent, za předpokladu relativně malého rizika. Pokud chcete riskovat, můžete na něco vsadit, třeba na to, že nový prezident bude Fischer, jestli se na to dá u Fortuny ještě sázet.V případě kurzu 1 ku 1,8 máte při vkladu 10000 do dvou až třech měsíců čistý zisk 7000. V případě výhry Zemana ale nebudete mít nic..
Jo jetsli nechces jako ja projet ctvrt milionu behem emsice,tak to dej do banky na terminovany vklad,protoze kdyz se takto ptas mas urcite mensi zkusenosti jako ja a to neni dobre neco zkouset
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.