Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla bych radu.
Můj syn je z dvojčat, má ještě sestřičku ( 15 měsíců )
Ještě vůbec nechodí a ani se neudrží na nohách u stolu např.
Když ho mám na rukou, začne se občas stekat, a celý se začne třást.
Nevíte co to může být?
Jeho sestřička už i mluví něco málo, chodí a kluk nic.
Souhlas s Lidus, jen bych dodala, že kluci jsou většinou pomalejší a ve vývoji víc pozadu za děvčaty. Můj syn začal chodit také někdy až v 15 měsících a mluvit ještě o něco později. Ale od toho máte pediatra, který dítě zná, aby Vám poradil, event. Vás uklidnil. A co se týče toho vzteku, každé dítě se občas vzteká tak, až se třese. Nicméně toto vše proberte se svým dětským lékařem.
Odkud jste? Co říká lékařka? Už jste někdy byli na vyšetření u neurologa? Dětský neurolog pozná při manipulaci, která k vyšetření patří, problém, který dítě má. Např. při nějakém otočení, musí dítě natáhnout protilehlou ruku atd atd. Když tohle neudělá, lékař ví, o jaký problém se jedná. V tomto vám nikdo z laiků a na dálku, neporadí, nepomůže. Viděla jste na videu vyšetřování doktorem Vojtou? O to právě jde. Slyšela jste o dětských stacionářích s rehabilitacemi? Právě tam tyhle problémy pomáhají řešit.
ceskydomov.cz/... V tomto zařízení jsou děti na celý den nebo pacienti dojíždějí jen na cvičení a proto, aby se rodiče naučili se svými dětmi doma manipulovat a cvičit. Dojíždějí rodiče s tětmi od kojenců až po dospělé z celé republiky. Pojišťovna hradí, ale já nevím co všechno.
Jestli jste zdaleka, nemáte poblíž nějaké podobné centrum, kde praktikuji Vojtovu metodu nebo metodu Bobath?
Jak jste na tom s páteří? Nemáte to snadné, už samotná dvojčátka jsou úžasnou zátěží. Hodně štěstí a přeji vám, ať najdete pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.