Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze vrátit zboží koupené v obchodě?

Od: bezradna* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mohu vrátit zboží pokud jsem ho koupila v obchodě nebo na trhu a tím pádem osobně převzala? Nejedná se o reklamaci, zboží je v pořádku, jen jestli je i u tohoto prodeje možnost vrátit zboží do 14-ti dní jako je to u prodeje přes internet?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Není to jak na netu, ale moje zkušenost je, že většinou mi zboží vzali zpátky výměnou za něco jiného...je třeba tam zajít a zkusit.

hodnocení

0x

V takovém případě to záleží jen na dobré vůli prodejce. Mnohdy ji mají, ale ne vždy.

hodnocení

0x

Ve velkých řetězcích je to běžné. Dokonce mi v OK prodavač nabídnul, ať si tu anténu vezmu domů a když to nebude fungovat, že ji vezme zpět. Takhle jsem vracela i mobil, protože mi do cesty přišlo větší vydání a peníze za mobil mi chyběly. Ve značkovém obchodě mi ho po 10ti dnech bez problémů vzali zpět. Ale Vietnamec ne, ten jen vymění za jiné zboží. *jasne* Za pokus to stojí.

artik*

proto už v takovejch obchodech nenakupuju . Je hrozný ,když si koupím třeba televizi a on už jí někdo měl měsíc doma a pak jí vrátil , protože s ní nebyl spokojenej . Takže za plnou cenu kupujete použité zboží . Je super sledovat prodavače, když se ho zeptám jestli mohu věc doma ozkoušet a pak vrátit , on řekne ano a já mu řeknu , že děkuju nechci :D

krkovicka*
hodnocení

0x
Mě vrátili plnou cenu za panský holicí strojek v Tescu.Bylo to do 14dnů,vracela jsem ho po desíti dnech-nevhodný dar.

artemio2*
hodnocení

0x

Obávám se,že ne všude.Má zkušenost 2 dny stará,kdy jsem vracel mobilní telefon.Nevybalený,nepoužitý.Ochota prodejce zmizela jak pára nad hrncem.Už jsem nebyl obletovaný zákazník,ale evidentně obtížný hmyz.Nepochybuji,že v OK či jiném velikém obchodě bych uspěl naprosto bez problémů.Zkušenost pro příště.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]