Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohu vrátit zboží pokud jsem ho koupila v obchodě nebo na trhu a tím pádem osobně převzala? Nejedná se o reklamaci, zboží je v pořádku, jen jestli je i u tohoto prodeje možnost vrátit zboží do 14-ti dní jako je to u prodeje přes internet?
Děkuji
Ve velkých řetězcích je to běžné. Dokonce mi v OK prodavač nabídnul, ať si tu anténu vezmu domů a když to nebude fungovat, že ji vezme zpět. Takhle jsem vracela i mobil, protože mi do cesty přišlo větší vydání a peníze za mobil mi chyběly. Ve značkovém obchodě mi ho po 10ti dnech bez problémů vzali zpět. Ale Vietnamec ne, ten jen vymění za jiné zboží. Za pokus to stojí.
proto už v takovejch obchodech nenakupuju . Je hrozný ,když si koupím třeba televizi a on už jí někdo měl měsíc doma a pak jí vrátil , protože s ní nebyl spokojenej . Takže za plnou cenu kupujete použité zboží . Je super sledovat prodavače, když se ho zeptám jestli mohu věc doma ozkoušet a pak vrátit , on řekne ano a já mu řeknu , že děkuju nechci :D
Obávám se,že ne všude.Má zkušenost 2 dny stará,kdy jsem vracel mobilní telefon.Nevybalený,nepoužitý.Ochota prodejce zmizela jak pára nad hrncem.Už jsem nebyl obletovaný zákazník,ale evidentně obtížný hmyz.Nepochybuji,že v OK či jiném velikém obchodě bych uspěl naprosto bez problémů.Zkušenost pro příště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.