Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pojistka odpovednosti za skodu

Od: katharina* odpovědí: 5 změna:

Zdravicko vsem, prosím o radu ve veci pojistky odpovednosti za skodu. Mohli by jste mi doporucit nekterou z pojistoven, na zaklade Vasich zkusenosti, ktera ji nabizi s co nejmensi spoluucasti? Predem moc diky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aali
hodnocení

0x

AHOJ MYSLÍM ČSOB POJIŠTOVNA ALE JEŠTĚ TO CHCE SE POPTAT...HODNĚ ZDARU..

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Každopádně se vyplatí pátrat,co se týče ceny pojistného...Radil bych zkusit ČPP...*uf*

martini*
hodnocení

0x

Chce to pořádně si zjistit, na co se to nevztahuje, ty jejich výjimky za kterých se neplní, musíte se na to konkrétně ptát, kolikrát slíběj hory doly a pak přesně to, kvůli čemu jste se chtěla pojistit, tak to je vyjimka, kdy se neplní. Nespěchat, hned nepodepisovat, vzít smlouvu a pojistné podmínky domů, s někým to probrat a pak se vrátit. Když tlačej, pryč od nich

katharina*
hodnocení

Ano, diky za tipy. a co rikate na Hasicskou vzajemnou pojistovnu?

lidka*
hodnocení

0x

Určitě bych si udělal pro sebe takové malé výběrové řízení. Každá pojišťovna má na svých stránkách nabídky i pojistné podmínky. A tak si alespoň porovnáte, jak ovlivní výše spoluúčasti výši pojistného. A také, co pojistka zahrnuje a co výslovně nehradí. Tam je to ošemetné, protože to má jaksi v nabídce nevýrazně uvedené. Já jsem osobně v poslední době spokojená s Českou pojišťovnou, celkem rychle reagují a uhradí pojistnou událost. I když před 4 roky jsem chtěla zrušit pojistku na barák po prodeji a žádali po mně i kupní smlouvu a originál výpisu z KN, což mě pěkně vytočilo. *bum*Tak jsem se s nimi pěkně dlouho dohadovala, protože jsem byla přesvědčená, že jim do toho nic není, komu a za kolik jsem prodala barák a navíc si nového vlastníka mohou zjistit na veřejných stránkách KN. *cteni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]