Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohla bych se zeptat jestli někdo má stejné problémy jako já, nikdo u doktroů mi stím nedokáže pomoct a pro mě je to docela nepříjemné v normálěím životě, mám problémy zřejmě s krční páteří, byla sem kvůli tomu v nemocnici, chodila na rehabilitace, jediné co mi tam vždycky řekli je: až vám to opět začne vemte si ibalgin. Takže pokud máte někdo brnění rukou, oblïčeje, jazyku, mžitky před očima že skoro občas ani nevidím, trvá to tak 15 až 30 minut napište prosím co tím děláte. U doktorů se otoh totiž opravdu moct nedočkám. Děkuji
Zřejmě se vám blokuje krční páteř. Chtělo by to ,abyste cvičila na uvolnění krčních obratlů cviků je dost můžete si vybrat jsou zde i videa
a nečekat až bolet zase udeří- léky jen ztlumí bolest, ale neodstraní příčinu. Poptejte se po známých zda neznají nějakého dobrého orthopeda nebo neurologa .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.