Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sociální dávky - příspěvěk na živobytí

Od: martun* odpovědí: 2 změna:

Potřebuju poradit ohledně sociálních dávek , konkrétně co se dokládá k příspěvku na živobytí.Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nicozjb*
hodnocení

0x
Vyzvednete si formulář na sociálním jsou tam přímo kolonky prohlášení o celkových sociálních a majetkových poměrech a doklad o výši měsíčních příjmů za poslední 3 měsíce informace k užívanému bytu .
doplněno 06.12.12 23:31: Doplním nikam se to neposílá udělají to na místě nicméně čekejte kontrolu jak údajů tak faktické situaci doma proto vyplňujte poctivě.

hodnocení

0x

To je jednoduché. Prostě půjdete ve svém bydlišti na příslušné místo a vznesete požadavek.Dostanete formulář kam vyplníte skutkovou situaci. Pracovnice Vám i pomůže, když nebudete vědět co přesně se od Vás požaduje za doložení příjmů. Všechno to vyplníte a ona to odešle někam. Kam, to nevím :) ale myslím k nějaké komisi, kde prozkoumají pravdivost vašich informací a také Vaši skutečnou finanční situaci. Pokud zjistí, že jste na tom špatně, tak Vám přijde vyrozumění o výši příspěvku, na který máte nárok. Nekecám. Je to jak to tady píši. Také jsem tomu nevěřila, ale musela jsem změnit názor. Viděla jsem to na vlastní oči. A podotýkám, že dotyčný člověk vůbec není tmavé pleti. Od té doby jsem na tyto instituce změnila názor. A pokud si někdo stěžuje, že příspěvek nedostal a nadává, tak si vždycky vzpomenu na tento případ. Zkuste to. Pokud máte právo na příspěvek, tak ho dostanete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]