Nejste přihlášen/a.
Potřebuju poradit ohledně sociálních dávek , konkrétně co se dokládá k příspěvku na živobytí.Děkuji
To je jednoduché. Prostě půjdete ve svém bydlišti na příslušné místo a vznesete požadavek.Dostanete formulář kam vyplníte skutkovou situaci. Pracovnice Vám i pomůže, když nebudete vědět co přesně se od Vás požaduje za doložení příjmů. Všechno to vyplníte a ona to odešle někam. Kam, to nevím ale myslím k nějaké komisi, kde prozkoumají pravdivost vašich informací a také Vaši skutečnou finanční situaci. Pokud zjistí, že jste na tom špatně, tak Vám přijde vyrozumění o výši příspěvku, na který máte nárok. Nekecám. Je to jak to tady píši. Také jsem tomu nevěřila, ale musela jsem změnit názor. Viděla jsem to na vlastní oči. A podotýkám, že dotyčný člověk vůbec není tmavé pleti. Od té doby jsem na tyto instituce změnila názor. A pokud si někdo stěžuje, že příspěvek nedostal a nadává, tak si vždycky vzpomenu na tento případ. Zkuste to. Pokud máte právo na příspěvek, tak ho dostanete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.