Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvednutí balíku na poště

Od: b odpovědí: 6 změna:

Ahoj, objednávala jsem si balík ale pošta mě doma nezastihla a nechala mi tedy výzvu k vyzvednutí zásilky. Je tam napsáno zásilku vyzvedněte nejpozději do 7.12. problém je, že nejsem doma a přijedu až práve 7.12. odpoledne. Myslíte, že balík bude na poště do 7.12. včetně tedy i ve čtvrtek odpoledne?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

Ahoj, stačí na poštu zavolat a prodloužit si dobu uložení. Pokud je oznámení uvedeno do 7.12. tak to znamená včetně.

lidus*

Přesně tak, na výzvě je i telefon.

ron*
hodnocení

0x

Balík bude na poště do 7.12.2012 včetně (pátek). Na výzvě je určitě napsáno, do kdy si balík 7.12.2012 můžete vyzvednout.

dery*
hodnocení

0x

Ano, odpoledne tam balík bude.

7.12. je pátek a zrovna minulý pátek přede mnou byla na poště paní, která si zapomněla občanku a balík jí nedali. Řekli jí, ať se staví v sobotu, protože i přesto, že mají otevřeno v sobotu, balíky posílají zpět vždy následující pracovní den po vypršení lhůty, což v tomto případě bylo pondělí.

buss
hodnocení

0x

A proč se nezeptáte na řešení na poště? Syndrom úřadů...

pohanka*
hodnocení

0x

Ano, nejlepší rada tu je, že si zavoláte na ukládací poštu a zeptáte se. Doporučuji též požádat o prodloužení úložní doby, pokud to odesílatel nezakázal, tuto službu pošta provede zadarmo a též na žádost po telefonu. Pak budete mít možnost zásilku vyzvednout i příští týden,a nemusíte se v pátek nervovat, zda stihnete poštu otevřenou.

Pročtěte si řádně výzvu k vyzvednutí zásilky, též z druhé strany. Určitě se dozvíte co potřebujete, v případě telefonického kontaktu s poštou, mějte tuto výzvu u sebe, kdyby pracovnice potřebovala nějaké bližší údaje z tiskopisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]