Nejste přihlášen/a.
Ahoj nevíte jak se jmenuje takový ten tepelný malý polškářek do kapsy, který se uvaří v horké vodě a pak když je venku zima na ruce, tak se ohne plíšek a on začne topit. já ho doma mám ,ale už nevím kde jsem ho koupil a chci ještě do druhé kapsy.
co jsem tak hledal, u nás je vyrábí Tiskpro - asi to nebude jediný výrobce - tiskpro.mimishop.cz/...
máme jich doma hromadu, protože se hoděj v zimě na motorku, občas do spacáku nebo prostě jen tak do kapsy, hodně mi pomáhaj i při pravidelných blokákách krční páteře
náplní je octan sodný - dá se koupit půl kila za 30 korun, zkoušel jsem dělat půllitrový nebo litrový lahve, ale nějak moc se nedařilo.
pak se daj koupit i oxidační jednorázový - ty jsem dostal v outdoorových potřebách.
existuje i zahříváček pro myslivce - jakási tabatěrka, kam se dá tuším uhlík, který žhne a ono to hřeje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.