Není na tom nic divnýho.Prostě mám objednanýho řemeslníka (24 km) a uvažuju kolik asi dám za cestovný.Samo že jsem hledal v místě bydliště ale nikoho sem nenašel.
ertl
záleží co bude dělat. doprava na tuto vzdálenost může být i v ceně. viz můj jiný příspěvek,
Beru 15 Kč / 1 km. doplněno 13.09.12 20:54: Fiat Fiorino za 10 Kč teď s novým Peugeot Partner za 15Kč/km doplněno 13.09.12 21:07: teď si díky vám připadám provinile :D
já počítám 6 Kč. ale to proto, že se neživím dopravou. jedu pracovat na zakázce na které vydělám. a těch 6 Kč je jenom na pokrytí nákladů na palivo apod. po okolí nechávám dopravu zdarma.
dřív, cca před 4 lety, jsem jezdil sem tam dopravu peugeotem boxer za 10 kč.
Tak u nás např. opravář elektro z Brna-Bystrce bere 50kč za Bystr a blízké okolí a když jede dál tak 50kč + 10kč/km. Prostě těch 50kč bere i kdyby bydlel ve vedlejším vchodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.