Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Řemeslník cestovné

Od: habin® odpovědí: 9 změna:

Je moje předtucha správná? Bere řemeslník na jižní moravě cca 7 kč/1 km - cestovné

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jezdím na Moravě i v Čechách za 12/km.

doplněno 13.09.12 20:52:

Pravda, záleží čím jezdí - u mě Octávka. Před tím jsem jezdil s malým Jumperem za 18/km.

ertl
hodnocení

0x

a co je na tom divného? je to i málo. záleží čím jede.

hodnocení

Není na tom nic divnýho.Prostě mám objednanýho řemeslníka (24 km) a uvažuju kolik asi dám za cestovný.Samo že jsem hledal v místě bydliště ale nikoho sem nenašel.

ertl

záleží co bude dělat. doprava na tuto vzdálenost může být i v ceně. viz můj jiný příspěvek,

daniell*
hodnocení

0x
Beru 15 Kč / 1 km.
doplněno 13.09.12 20:54: Fiat Fiorino za 10 Kč teď s novým Peugeot Partner za 15Kč/km
doplněno 13.09.12 21:07: teď si díky vám připadám provinile :D

ertl
hodnocení

0x

já počítám 6 Kč. ale to proto, že se neživím dopravou. jedu pracovat na zakázce na které vydělám. a těch 6 Kč je jenom na pokrytí nákladů na palivo apod. po okolí nechávám dopravu zdarma.

dřív, cca před 4 lety, jsem jezdil sem tam dopravu peugeotem boxer za 10 kč.

6Kč /km nepokryje náklady na provoz. Natož Váš čas strávený za volantem. Ale pokud ty peníze dostanete ze zákazníka jinak, tak proč ne.

martinsima*
hodnocení

0x

Já si beru cca 5 Kč za kilometr. Můj kolega si myslí že jsem díky dopravě za vodou. Jezdím do Prahy, 50 km tam i zpět a autem vozím stavební materiál.

lidus*
hodnocení

0x

Tak u nás např. opravář elektro z Brna-Bystrce bere 50kč za Bystr a blízké okolí a když jede dál tak 50kč + 10kč/km. Prostě těch 50kč bere i kdyby bydlel ve vedlejším vchodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]